torsdag, oktober 16, 2008

Stilig kamera!



Jeg har ønsket meg et ordentlig videokamera lenge, og i går kjøpte vi dette;

Et Casio EXILIM Pro EX-F1. Det er et kombinert video/fotokamera.
Vi har såvidt begynt å teste litt - og det virker veldig bra! :D
Gleder meg til å kunne filme ungene igjen! Dessuten er det jo superpraktisk å slippe å dra med både vanlig kamera og videokamera. Her kan vi til og med ta bilder mens vi filmer.
Ellers flyr tiden her...
Lillebror har vært på 6-ukers kontroll denne uka.
5910 gram og 59 cm er lille, store gutte vår blitt.
Og han er fremdeles rolig og bare snill.
Han har begynt å interessere seg litt for babygym'en og - kan ligge lenge å bare titte.
Bildene under her er tatt med Nikon'en min.



Det blir ikke så mye scrappetid for tiden dessverre. Når først lillebror sover er det mye annet som må gjøres. Som å prøve å ta unna skittentøy... *sukk*

Men jeg kan nok bli flinkere til å utnytte tiden jeg faktisk har. Jeg har jo vært så heldig å komme helt til Class 6 på Bad Girls Academy. Oppgaven denne gangen er Breaking the rules. Jeg aner seriøst ikke helt hva jeg skal finne på - men må se og komme igang snart så jeg rekker innleveringsfristen.

Ellers ingenting å vise til av LO'er eller annet scrappet dessverre, så da får dere ta til takke med bilder av lillebror i denne posten og. ;D

4 kommentarer:

S_U_F_69 sa...

Jeg synes du er dyktig som i det hele tatt rekker å scrappe og vel fortjent at du er kommet så lang i BGA. Lykke til med innspurten :-)

Unknown sa...

Så koselige bilder Catrine. Skjønner godt at dagene dine flyr. Jeg kan levende forestille meg at du har nok å henge fingrene i. Men breaking the rules for deg må jo være å scrappe clean&simple? :lol:

Håper du får en strålende helg.

*klem*

Monica sa...

Kjempefine bilder, det av lillebror og E var jo bare så fint da *smelt* Tenk han kommer til å bli bortskjemt på oppmerksomhet da!
Gratulerer med å ha kommet så langt i BGA, kjenner jeg har veldig vanskelig for å tro at du kan break any rules, he he, så det er bra det er scrapperelatert for da klarer du det nok med glans! Gleder meg til å se! Ha en fin dag og goood helg. Klem

ninabakke sa...

Så flotte bilder, gratulerer med nytt kamera :)

Ta deg gjerne turen innom
www.fotoverden.blogspot.com

Mvh Nina