torsdag, oktober 16, 2008

Stilig kamera!Jeg har ønsket meg et ordentlig videokamera lenge, og i går kjøpte vi dette;

Et Casio EXILIM Pro EX-F1. Det er et kombinert video/fotokamera.
Vi har såvidt begynt å teste litt - og det virker veldig bra! :D
Gleder meg til å kunne filme ungene igjen! Dessuten er det jo superpraktisk å slippe å dra med både vanlig kamera og videokamera. Her kan vi til og med ta bilder mens vi filmer.
Ellers flyr tiden her...
Lillebror har vært på 6-ukers kontroll denne uka.
5910 gram og 59 cm er lille, store gutte vår blitt.
Og han er fremdeles rolig og bare snill.
Han har begynt å interessere seg litt for babygym'en og - kan ligge lenge å bare titte.
Bildene under her er tatt med Nikon'en min.Det blir ikke så mye scrappetid for tiden dessverre. Når først lillebror sover er det mye annet som må gjøres. Som å prøve å ta unna skittentøy... *sukk*

Men jeg kan nok bli flinkere til å utnytte tiden jeg faktisk har. Jeg har jo vært så heldig å komme helt til Class 6 på Bad Girls Academy. Oppgaven denne gangen er Breaking the rules. Jeg aner seriøst ikke helt hva jeg skal finne på - men må se og komme igang snart så jeg rekker innleveringsfristen.

Ellers ingenting å vise til av LO'er eller annet scrappet dessverre, så da får dere ta til takke med bilder av lillebror i denne posten og. ;D

4 kommentarer:

Sydney sa...

Jeg synes du er dyktig som i det hele tatt rekker å scrappe og vel fortjent at du er kommet så lang i BGA. Lykke til med innspurten :-)

Kristin sa...

Så koselige bilder Catrine. Skjønner godt at dagene dine flyr. Jeg kan levende forestille meg at du har nok å henge fingrene i. Men breaking the rules for deg må jo være å scrappe clean&simple? :lol:

Håper du får en strålende helg.

*klem*

Monica sa...

Kjempefine bilder, det av lillebror og E var jo bare så fint da *smelt* Tenk han kommer til å bli bortskjemt på oppmerksomhet da!
Gratulerer med å ha kommet så langt i BGA, kjenner jeg har veldig vanskelig for å tro at du kan break any rules, he he, så det er bra det er scrapperelatert for da klarer du det nok med glans! Gleder meg til å se! Ha en fin dag og goood helg. Klem

ninabakke sa...

Så flotte bilder, gratulerer med nytt kamera :)

Ta deg gjerne turen innom
www.fotoverden.blogspot.com

Mvh Nina