mandag, oktober 20, 2008

Høstvær og scrapping!

Idag er det skikkelig høstruskevær ute. Grått og regn men med ok temperatur - en perfekt dag for å være inne.
Igår var det totalt motsatt - nydelig høstvær, men skarp luft, sol og blå himmel. Vi benyttet gårsdagen til å ta en tur i Sandvika og Kadettangen. Og jeg fikk endelig knipset noen lenge etterlengtede høstblader. Da vi kom hjem rigget Arve og Hanna ned trampolina. Veldig greit å ha gjort det nå, før vinteren plutselig kommer.
Her er litt bilder fra gårsdagens tur.På lørdag kom Katrine hit en tur for å scrappe. Med en lillebror som ikke akkurat sover lenge om gangen, ble det iallefall for min del endel avbrudd i scrappingen, men jeg fikk da laget en LO. Jeg scrappet et bilde av far og sønn - det første, som jeg tok da vi fremdeles var på fødestua.

Vi hadde en kjempekoselig kveld iallefall - håper det ikke blir lenge til neste gang. :D

Fredagen og lørdag formiddag ble forresten brukt til å scrappe Class 6 i Top Designer. Oppgaven denne gangen var "Breaking the rules", og for en som vel ikke akkurat bruker å gjøre det - satt denne LO'en langt inne. Resultatet ble så som så, selv om jeg er fornøyd med LO'en - sikkert mest fordi jeg er glad i bildene av meg og lillebror - som forøvrig Kaja har knipset med det nye kameraet vårt.

I dag morges var jeg kjempespent da jeg logget inn på Bad Girls sine sider. Jeg regnet ikke med å se navnet mitt på lista over de 10 som gikk videre til Final Exam. Men sjokk og dobbelsjokk - jeg var der! Og utrolig moro å se navnene til både Cecilie og Oddbjørg på lista! *heia Norge!!!"

Nå er jeg spent på finaleoppgaven - som vel kommer i kveld en gang... *jeg sliter litt med disse tidsforskjellene...* ;)

Her er iallefall LO'en jeg laget til Class 6.

9 kommentarer:

aase sa...

gratulerer videre Catrine!! Loene dine er bare utrolig vakre og jeg er ikke overrasket over at du og de andre norske er videre""

Flotte høstbilder du tok igår, jeg var på håndballcup og innsamlingsaksjon igår!! Skulle gjerne heller vært ute å tatt bilder jeg også!!

Filme barna ja, det er visst leeenge siden!! Ønsker meg nytt videokamera jeg også kjenner jeg.....

Kos deg inne i høstmørket med lillebror du!!

Cecilie sa...

HERLIGE bilder, og GRATULERER!! Utrolig morsomt at 3 fra Norge er videre :)

Heia, heia!!

(Blir litt sånn småkvalm av hele greia, jeg - dårlig med tid denne uken osv. Skummelt er det også *hehe*)

Oddbjørg sa...

Gratulerer med finaleplass Catrine, det er bare helt supert. Vi får ta en storeslem, og gjøre vårt beste for at en av oss 3 vinner.

_Kine sa...

Jeg har visst ikke vært så flink til å kommentere på bloggen din i det siste. Men jeg leser, altså :)

Jeg digger breaking the rules-lo-en din! Blomsten er perfekt, og jeg syns den ble Catrinesk, jeg! Lykke til i finalen :D

Hanna (2små) sa...

Så flotte LO'er du har laget! Kjekt å se bilder av den nydelige lille gutten din.

Lykke til i Bad Girls finalen!

Anette S sa...

Selvfølgelig kom du til finalen! Er kjempespent på å se hva du lager til den! Kjempefine høstbilder. Det var virkelig flott vær i helgen!

Lula sa...

Du lager så mye flott om dagen. Masse inspirasjon!! Lillebror er jo så søøøt og en skikkelig sjarmør;)

Livy sa...

Heisann!
Så herlige bilder du viser - elsker høsten jeg!! Kjempefine lo'er du viser også!

Ble det Oreo dream baking på deg eller?

Ønsker deg en superfin helg!
Mange klemmer fra Livy

ninabakke sa...

Så flotte LOer og herlige bilder :)