søndag, desember 10, 2006

Min nydelige 5 åring!

For anledningen ikledd ny Askepottkjole hun fikk av mormor og morfar!

Og når man endelig er blitt 5 år da er man stor. Eller som Hanna sa; "jeg håper penkjolen min passer nå som jeg har vokst og blitt 5 år." *hihi* Kjolen hun refererte til er ny av året og passet heldigvis veldig bra enda. ;)

Fredag hadde vi barnebursdag her med 10 jenter (pluss Elise og Hanna), fra både barnehagen og gata! De var så søte og greie - jeg tror faktisk aldri vi har hatt en roligere bursdag her i huset! De lekte så fint at planene mine om danseleken og div. andre ting ikke ble aktuelt, for det er da ikke vits i å avbryte leken deres.

I dag er jo selve burdagen og vi har hatt familieselskap! Så jeg har bakt og ryddet og fikset i hele dag. Da var det godt å kunne slenge seg nedpå sofaen da gjestene var gått og huset noenlunde ryddet igjen!

Nå blir det bare juleforberedelser fremover. Vi har bare bakt pepperkaker foreløpig (og kakemenn som er spist opp), så jeg må nok ta noen runder med julebakst. Dessuten må et par gaver lages og noen flere kjøpes før jeg er ferdig.
Og så håper jeg jo å få tid til å scrappe litt innimellom og. ;) Jeg fikk pakke (igjen) fra Papirloftet på lørdag, med lekre Basic Grey Blush og kule Sassafras Lass clearstamps!

8 kommentarer:

Heidi sa...

Åhh.. så fin hun var i prinsessekjolen sin! Å bli 5 år er stort altså.

Du har forresten noen nydelige LOer. Kommer nok til å ta turen inn hit flere ganger. Ha en fortsatt fin søndagskveld.

ania sa...

Helt nydelig!! Skikkelig skjønn liten prinsesse :D

Nina sa...

Gratulerer med gårsdagen til Hanna! Og så nydelig hun var i Askepott-kjolen!

Helle sa...

Så skjønn prinsesse du har! Synne har samme kjolen, og det er akkurat som om hun beveger seg på en annen måte når hun har den på. Er man prinsesse så er man det!

Høres ut som en vellykket feiring, men om det er aldri så rolig så er det godt å være i mål! Håper du får slappet av littegrann før julestrias siste krampetrekning!

Hege sa...

Enig Catrine - din 5 åring er fantastisk nydelig. Helskjønn prinsesse også i den kjolen. Gratulerer til henne og til mor!

Kirsten sa...

Så NYDELIG hun er!
Gratulerer med overstått stor jente, og så håper jeg vi sees snart!

*klem*

Monica sa...

Hei snuppa, gratulerer med overstått 5-åring i huset. En veldig nydelig 5-åring-prinsesse! :)

Sender en stor og god klem din vei!

Lene S sa...

Så nydelig!! En skikkelig prinsesse :o) Gratulerer på etterskudd Hanna!