torsdag, desember 07, 2006

Snart 5 år

Her er Hanna - nettopp kommet hjem fra bursdagsfeiring i barnehagen i går! Hun er superstolt over den fine og rosa krona hun har fått! ;)

Tenk at babyen min blir 5 år på søndag! Hehe, jeg synes ikke det er lenge siden hun var nettopp det, en liten baby som måtte ha hjelp til alt. Nå er hun stor jente - som vil bestemme selv og som har massevis av meninger om mangt. Hehe, men hun er like søt som da hun var baby - det synes iallefall jeg. ;)

I dag skal vi lage geleen og kakene tenker jeg. Dessuten har jeg lovet jentene å bake pepperkaker når de kommer hjem fra skolen i dag. Det ligger nemlig to bokser med Ikea pepperkakedeig i kjøleskapet. Det betyr at jeg må ut på leit etter kakeboksene og figurformene før de kommer hjem. :)

Jeg fikk forresten pakke fra
Papirloftet i går. To album, stæsj og litt papirer - Fancy Pants sine Claire de Lune er jammen lekre! Ja, og så fikk jeg det svenske scrappebladet, Scrapbooking m.m. - som heller ikke skuffet denne gangen! Supert blad med masse inspirasjon!
Jeg tror jeg ønsker meg abonnement i julegave! *hint, hint*

Jeg ble så inspirert av pakken at jeg måtte scrappe en LO og dekorere et album. Det har stått litt stille med scrappingen den siste uka, selv om lysten har vært der, så det var godt å få laget noe igjen! Nå må jeg bare komme igang med diverse julegaver!

Og så er det julekortene da... Jeg venter fremdeles på snøen, men nå begynner det å nærme seg sendetid snart, så det er vel på tide å få til noe uten snø. ;) Pepperkakebaking er jo og veldig julete, så jeg får huske på å finne frem kameraet - som om jeg ville bakt pepperkaker uten å ta bilder...! *fnis*

PS! Jeg må forresten takke ania som skjønte hva som var galt når jeg ikke fikk til sideskift på postene mine! Takk! ;o)

6 kommentarer:

ania sa...

Så skjønn hun er! :) Og kronen var veldig fin - passende til en liten prinsesse :D Kos dere med bursdagsforberedelser! :)

Helle sa...

nydelig bursdagsjente. Kan tenke meg at det er spesielt, ja, når minstebabyen blir så stor. Jeg holder ut enda, for "babyen" min er ennå ikke tre år og er liksom fortsatt ei lita jente. Men tiden flyr, og snart er de konfirmanter alle fire... huff nei!

Heidi sa...

Herlig bursdagsjente!!!!!
Jeg har også fått pakke fra papirloftet i dag...riktignok ikke fått henta den enda. Ligger ett svensk scrappeblad og venter i esken min også!!!

_Kine sa...

Så søt hun er :) Kjempefin krone var det også! Kos dere med pepperkaker og bursdagsfeiring. Jeg har pakke på vei fra Papirloftet, masse fancy pants of BG blush. Men jeg er usikker på om jeg rekker å scrappe noe da. *fnis*

Monica sa...

Nydelig bursdagsjenteprinsesse! Gratulerer så mye med dagen hennes i morgen. Skjønner godt at du syns tiden har gått fort, det syns t.o.m. jeg, Hanna var liksom nettop blitt 3 år hun *fnis*
Kos dere med kakebaking, pepperkaking og bursdagsfeiring og ha en kjempefin helg!
Klem

Kathrine sa...

For en nydelig bursdagsjente! Tenk, nå har du snart bare skolebarn. Kos deg med nye ting og blad og ha en fortsatt trivelig advendt!