tirsdag, november 21, 2006

Verdens beste hobby!

Jeg er så utrolig glad for at jeg har funnet en hobby som scrapping!

Ikke bare storkoser jeg meg med alle papirene og stæsjet - jeg har også fått en ekstra interesse for fotografering! Jeg har alltid tatt bilder, men nå har jeg satt meg mer inn i innstillinger og sånt som jeg ikke brydde meg om før. Dessuten tar jeg jo haugevis av flere bilder og...
Og som en ekstra bonus har jeg blitt kjent med en haug med kjempekjekke scrappejenter! :)

Nå er jeg inne i en skikkelig effektiv scrappeperiode! Det er så moro å kunne lage layouter uten å bruke dagesvis på dem synes jeg, selv om det og skjer selvfølgelig.
Det kommer jo så mange nye lekre papirserier hele tiden at jeg må holde tempoet oppe for å kunne shoppe litt mer. *hihi*

Sånn utenom scrappingen har jeg vært og shoppet juleklær til jentene i dag. Det er jo endel juleavslutninger og dessuten Hannas bursdag i desember, så da er det fint å ha penklærene klare. Utenom det er det dårlig med juleforberedelser her enda... Jeg har blitt fristet til å lage kakemenn, så dersom det ikke skjer så mye i helga får jeg prøve å lete frem kakeformene og bake litt tror jeg.

Og jentene har stort sett ønskelistene klare - her blar Hanna ivrig i leketøyskatalogen og peker og forklarer. Hun ønsker seg forøvrig stort sett alt, untatt guttelekene som hun sier. ;)


2 kommentarer:

Helle sa...

Så enig, så enig! Dette er den ultimate hobbyen, alle de tingene jeg har likt opp igjennom slått sammen i en. Klipp og lim!
Du er jo kjempeeffektiv, da! Imponert, jeg!

Rita sa...

Det er som jeg skulle sagt det selv. :) Denne hobbyen og alt som følger med er bare så utrolig givende. Verdens beste hobby, uten tvil.
Kos deg med scrapping,ny ark og mer shopping :)