fredag, november 17, 2006

Endelig ajour!

De siste dagene har jeg brent bilder på cd til den store gullmedaljen. Og nå er jeg endelig ajour! :o)
Dette har ligget over meg lenge nå, og hadde pc'en kræsja, er jeg redd det hadde forsvunnet tusenvis av bilder... *blush* - så det var jammen godt å få gjort det.
Jeg fikk samtidig luket ut en haug av dårlige/like bilder. Igrunnen tror jeg at jeg slettet nesten like mange som jeg brant... Hehe, for jeg ser ingen grunn til å ha 200 bilder av Hanna som blåser såpebobler i noen minutter. ;)

Det er dessverre blitt dårlig med scrapping de siste dagene. Jeg fikk pakke fra Siri/Papirloftet for et par dager siden som jeg gleder meg til å komme igang med. Dessuten er det jo snart jul og jeg tenkte jeg skulle få scrappen noen julegaver!

Bilderedigeringsprogrammet mitt tok kvelden her en dag og *krise*, men nå ser det heldigvis ut til å ordne seg! :o)

I kveld skal jeg ut på jentekveld til en venninne. Jentene skal ha barnevakt, så de gleder seg masse til det!

I mangel på bilder (jeg har tatt ekstremt lite bilder de siste ukene), legger jeg ved et par LO'er jeg har laget til Designteamet på Papirloftet!

God helg til alle som titter innom


9 kommentarer:

Kirsten sa...

Så flink du har vært!
Det er jammen godt å ha backup under kontroll, jeg er glad jeg også har nogenlunde kontroll på ting der jeg også.

Nydelige LOer også som vanlig, du er skremmende effektiv, så jeg prøver å ikke ha mål om å være en brøkdel av deg på det området, men du er en inspirasjon av de sjeldne *klem*

Kos deg i kveld, og ha en flott helg!

Kirsten

ania sa...

God helg til deg også! :) :) Herlige LO'er, særlig det siste av Hanna er så utrolig stemningsfult med redigeringen og fargene :) Og - joda - jeg skal brenne backup snart - bare jeg finner igjen de dumme CD'ene så jeg får brent bildene på noe :P Bra at du er rå på sletting, for det er iallefall ikke jeg :p Ha en riktig koselig kveld og helg og kos deg med scrappingen etterhvert :) :)

Rita sa...

Backup ja, det begynner å bli en stund siden. Var veldig flink før, men da var det jo en helt annen mengde det var snakk om. Nå blir det jo tatt så mange bilder, at å holde orden og ta backup blir jo nesten en heldags jobb LOL.
Nydelige LOer du har lagt ut. Min favoritt er den lilla "Så mye mer..." - Utrolig flott, samtidig som jeg likte budskapet :)

Ønsker deg og dine en riktig god helg. :)

Nina sa...

Nydelige LO'er alle sammen.
Burde brenne noen CD'er med bilder jeg også - takk for påminnelsen :)

Ha en super helg og kos deg i kveld!

Lene S sa...

Å nå ga du meg litt dårlig samvittighet... Jeg har sikkert tusen bilder som sulle vært luka ut og sletta... ;o) Flink har du vært!

Nydelige sider...du tar så vakre bilder! Og søte jenter ;o)

Heidi sa...

Backup er viktig ja....
Jeg behandler min eksterne harddisk som gull jeg...fnis...ligger i esken sin og tas kun frem når det IKKE kan komme andre ting i veien. Backup på cd har jeg laget meg en vane til å gjøre...men burde sikkert også rydde litt i "ubrukelige" bilder der snart...

Den lilla layouten din er NYDELIG...den minner om en annonse på en måte, men jeg tror det handler om det nydelige bildet av Hannah. (Hun er jo som en liten modell!)

Ha en flott helg!

Heidi

_Kine sa...

Jeg brant ut bilder for litt siden. Godt å få gjort det, siden jeg hadde en veldig ustabil pc :)
Og enig med du om Bazzill kraft, jeg tenkte først at den trengte jeg ikke, men da jeg brukte den var den jo rett og slett kjempefin!
Ha en super helg!

Helle sa...

Hei, og tusen takk for hilsen i bloggen min! Kjempekoselig!
Skal si du har vært flink til å ordne med bildene, det burde nok jeg også gjøre snart igjen. For ikke å snakke om det med slettingen... har masse dårlige bilder og like serier som jeg ikke trenger. Merkelig at det skal være så vanskelig å kvitte seg med dem.

Ha en fin mandagskveld!

Kjersti sa...

du har så mange flotte bilder og LOer! Blir helt matt ;)

Og du verden så flink du har vært til å bli ajour - det er imponerende det. Ha en fin dag!