torsdag, november 23, 2006

Jule layout

Etter ryddingen i bildene mine fant jeg en mappe med julebilder fra i fjor. Etter hva jeg husker har jeg vel bare scrappet en LO fra julaften, så jeg fant noen bilder jeg ville scrappe.

Denne av Elise er den første. Synes det er så koselig tradsjon med juletrepynting lille julaften - og jentene elsker å finne frem julepynten og henge på treet!

Planen for LO'en var en sirkel med bilde og tekst inn - limt på bazzill kraftkartong. Men det så så stusselig ut at jeg limte på litt knapper, stemplet litt og fant et fargerikt bakgrunnsark. Basic Grey fruitcake er så lekre papirer - jeg gleder meg til å finne flere bilder å scrappe med de papirene! :)

Den ser litt skjev og skakk ut - men det er forhåpentligvis bare scanningen. :P

6 kommentarer:

Helle sa...

Så fin den var! Nå fikk jeg litt julestemning her, og det er ikke lett her hvor det regner og blåser og er fullt av høstfarger ute.
Og så minnet du meg på at jeg må gå og bestille juletre!
Ha en flott dag.

Ellen sa...

Stilig layout!! Veldig kult med overskrifta og det hele i bue! Blir inspirert til å lage noe annet enn firkanter, jeg også.

Ha en flott torsdag!:o)

Rita sa...

Wow, for en flott juleLO du har laget. Morsomt med LOer som blir til mens man holder på. Denne ble jo bare helt nydelig.:)

_Kine sa...

Denne var kjempetøff! Liker godt retro-looken på sirklene, og det papiret med juletrepynt er bare kjempekult. Digger det stempelalfabetet også. Jeg tror Nissen har det med til meg i år ;)

ania sa...

Så herlig da! Denne var skikkelig kul, liker måten du har gjort denne på! Og JA! De julearkene er sååå flotte at jeg får lyst til å finne rfem fjorårets julebilder jeg også -- har bare laget en jule-LO jeg såvidt jeg husker :) Og - jeg er også sjeleglad for å ha funnet denne hobbyen og fått igjen interessen for å fotografere :)

banglamarie sa...

Åh så lekker juleside. Gleder meg virkelig til å få tatt årets julebilder :) Tøffe papirer og tøft oppsett!!