mandag, november 27, 2006

Julen nærmer seg

Mindre enn en måned til jul og jeg har ikke kjøpt en eneste gave... Ja, ja - det er i grunnen som det pleier å være, så ingen krise enda. Tenker jeg skal ta meg en runde en dag i denne uka og ordne litt. Må bare få hentet inn et par ønskelister til. ;)

Men før julen kommer Hannas bursdag om to uker. Det blir familieselskap på dagen og barneselskap dagen før eller etter. Jeg sliter med gaven dog, for hun ønsker seg jo alt og har allerede mye. ;)

Rosa ski er det største ønsket, og det skal vi kjøpe til henne, men om det ikke er kommet snø innne bursdagen blir de gitt som julegave. Kjipt å få ski og ikke kunne bruke dem. ;)

Ellers fikk vi bakt en runde med kakemenn på fredagen. De ble runde siden kakemennformene er bortevekk, men gode ble de jo likevel! Det varer vel ikke så lenge før vi må bake mer av dem og innen da må jeg enten finne formene eller kjøpe noen nye.

Når det gjelder scrapping fikk jeg laget en layout til DT på Papirloftet i helga. Jeg fikk til og med brukt H2O malingen som jeg kjøpte for en god stund siden. Ellers er jeg såvidt igang med et mine favorittoppskrifter minialbum til en konkurranse/utfordring på Minneriket. Problemet er bare at jeg ikke klarer å bestemme meg for papirvalg og farger. Dessuten trenger jeg bilder av kaker og sånt for å gjennomføre ideen min. ;) Jammen bra Hanna snart har bursdag! *hihi*

Til slutt et bilde av minstejentene - de er heldigvis stort sett veldig gode venner!Edit: Jeg skjønner ikke hvorfor teksten min blir så tett...? Jeg skriver med ekstra linjeskift innimellom men det blir bare borte... Noen som har en ide om hva jeg gjør feil eller om det kanskje er noe med innstillingene mine? Jeg har forresten beta-versjonen.

6 kommentarer:

ania sa...

Hehe...jeg har gått til innkjøp av noen gaver, men å være ferdig med minst 80% av gavelista som jeg vanligvis håper på hvert år før desember (og som aldri funker uansett) er jeg nok ikke :P Så joda. Det blir nok en vanlig jul på gavefronten her også :p Kakemennene "dine" skal jeg prøve i helga tenkte jeg, og minialbum grubler jeg litt på jeg og - er egentlig litt lei av å lage minialbum men kanskje et annet tema enn ungene gjør det ikke såå ille? :P Lykke til med funderingene dine :) (aner ikke mht innstillingene dine, men går du til html delen så kan du legge det til manuelt ved å skrive "p" og "br" med braklets (eller hva de nå heter - de spisse parantesgreiene - får ikke lov til å skrive selve koden her)

Hege sa...

Hei Catrine. Først av alt; takk for besøket i bloggen min og for hyggelig hilsen. Og ang. pene jenter - jammen meg har du det også! Pene modeller, flink fotograf og en utmerket designer = stor inspirasjon for meg. Og det har du vært siden jeg begynte å scrappe for et år siden. Jeg har hentet mange tips fra dine LOer. På sin plass å takke for lånet:-)

Julegaveinnkjøpene er vi nær sagt ferdige med her. Jeg liker å få dem i hus før advent, slik at jeg kan bruke den stunden der butikkene er fulle av folk til kos innomhus. Jeg er veldig glad for at det kan se ut til at vi klarer det i år.

Kakemenn er obligatorisk her også. Får ta en bakeøkt neste helg.

Helle sa...

Hei, Catrine! Liker å titte innom bloggen din, koselig å lese og mange herlige bilder og LO´er av de skjønne jentene dine.
Her kommer jula brått på meg, kjenner jeg. Jeg er ikke klar i det hele tatt, men i morgen skal jeg ut og prøve å finne gaver som skal sendes til Norge, og masse småpell til kalenderene... phuuh!
Og for ikke å snakke om julekortet... det er jeg ikke i gang med i det hele tatt. Jaja, det blir vel jul lell. Ha en flott tirsdagskveld!!

_Kine sa...

Lykke til med gaveinnkjøpene :) Jeg fant nettopp ut at gaven jeg bestilte til Sindre i oktober er borte i posten... Hm.
Så flotte jenter du har! De ser så blide ut, så fulle av liv!

Heidi sa...

Hmmm..prøved akkurat å legge igjen en kommentar...men det ble plutselig blankt...hmmmm...Men kommer det nå 2 så vet du hvorfor.

Godt å høre at det er flere enn meg som ikke har kommet helt igang med julegavene enda...men vi kommer nok i "mål" vi også!! ;o)

Kakemennene dien falt i god smak her i huset også. Vi bakte dobbelt porsjon...men jammen er ikke nesten alt borte..fnis.

Heidi

Linda sa...

Lykke til med alle juleforberedelsene - tida flyr jammen meg. Huff, jaja, man kan bare gjøre en ting av gangen uansett. ;-)

Skjønne jenter du har! :-)