mandag, september 11, 2006

Last scrapper standing

Den norske utgaven av Last Scrapper Standing er i full gang på Minneriket. Jeg var så heldig å gå videre til runde to, så nå er det opp til dommerene å avgjøre om layouten min er bra nok til å gå videre herfra.


Første utfordring var å lage en layout med regnbuens farger og nøytral bakgrunn (hvit, sort, grå). Jeg hang meg fullstendig opp i selve regnbuen, og ettersom den ene ideen etter den andre ble forkastet, ble jeg sittenede rimelig stresset og scrappe LO'en samme dag som den skulle leveres. Selve regnbuen har jeg malt med jentenes vannfarger på vanlig kjøkkenpapir. Synes effekten ble ganske kul selv om jeg ikke er helt fortrolig med layouten enda. ;)Oppgave to var å lage en layout med en tidslinje. Jeg hadde mange ideer, men endte opp med å lage en LO med en kalenderside. August var en spennende, travel og fin måned med mye som skjedde. Så jeg fylte ut kalenderen med alt jeg husket, skrev ut noen bilder og satte igang. Resultatet ble mye mer kaotisk enn jeg hadde tenkt, så jeg vurderte faktisk å starte på ny igjen... Men så tenkte jeg at måneden har jo vært rimelig kaotisk med flyttingen og det hele, så da passet det egentlig fint. ;)

10 kommentarer:

Nina sa...

Stilig LO du leverte til oppgave 2 :D En sånn burde man egentlig lagd for hver måned, tenk så kult å se tilbake på da ;)

Monica sa...

He, he, ser Nina allerede har skrevet akkurat det jeg hadde tenkt å skrive.
Nemlig at oppg. 2-bidraget ditt var rålekkert og at sånne type LOer burde man egentlig lage oftere, snakk om å huske de hverdagslige (og store) tingene!!
Gleder meg til å se ditt 3. bidrag ;)
*klem*

Kathrine sa...

Kjempekul layout! Jeg er ganske så sikker på at du går videre :D

Kirsten sa...

Flotte LOer, og den kalendersiden må jeg bare bøye meg i støvet over altså!

Linda sa...

Knallfine LOer Catrine. :-) Spes den med kalender. så genialt. Digget den.

ania sa...

To kule layouts -- digger bruken av papir på nr 1 og den flotte kalenderLO'en - alt på den var så bra! :)

Rita sa...

Kalender LOen var bare helt genial. Kjempe morsom måte å fange en måneds begivenheter. Gleder meg masse til å se bidrag nr. 3 :)

Sylvi sa...

Så kul kalender loen din var!!! Den var virkelig flott! Ideen er lagret ;-)

Ha en fin høstdag!

Monica sa...

Psst. takk for gode vibber i bloggen min, det hjalp *fnis*

Cecilie sa...

Den kalendersiden var helt ubeskrivelig flott! Min soleklare favoritt i runde nr 2 :). Gleder meg alltid til å se bidrag fra deg, så jeg sender gode vibber for runde nr 3 din vei *s*.