lørdag, september 16, 2006

Lørdag - LSS levert og fotballcup

I dag har jeg vært med Kaja på fotballcup i Drammen. Stått over 4 timer og sett på kamper - og ikke tatt et eneste bilde. *shock* Jeg tok nemlig ikke med kamera... Angrer litt nå, men Arve tok en haug med kampbilder for noen uker siden, så pytt. *hehe* Men jentene vant 2 av 3 kamper og var kjempefornøyde! Dessuten var det cup, så det vanket både pokal og litt annet kjekt - det er jo alltid stas for småjenter!

I går fikk jeg endelig scrappet mitt bidrag til 3. runde i LSS. Denne gangen var oppgaven å lage en layout med et hjemmelaget stempel. Hehe, mitt ble latterlig enkelt, men jeg skylder på at jeg ikke er noen stempler. (Selv om jeg har sett mange kule clearstamps som jeg har lyst på...). Jeg har iallefall levert og er fornøyd med å i det hele tatt ha fått til noe. Det blir utrolig spennende å se hvordan de andre har løst oppgaven - jeg gleder meg til i morgen kveld!


Jeg håper jeg får scrappet litt i kveld og - da skal jeg kose meg med Bohemia og Urban Lily tror jeg. Må titte gjennom bildene mine og skrive ut noen nye. Og så må jeg bli flinkere til å ta bilder igjen, for jeg har nesten ikke noen bilder etter at vi flyttet. Bursdagen til Ida er dokumentert og noen badebilder - men utenom det er det sørgelig lite. Håper det blir bra vær i morgen, så få jeg ta med jentene på tur og knipse litt.


Og så tilslutt et bilde av en liten skøyer! ;)

3 kommentarer:

Kirsten sa...

Så søt skøyer du har! Og jeg kan tenke meg det var deilig å få levert, jeg gleder meg til å se alle LOene etterhvert :D
Håper du har kosa deg i helgen da, neste scrappetreff må du være med altså :D

ania sa...

Så skjønn den vesle skøyeren din er, da :D Og ja, er det ikke sånn at det klør mest i knipsefingeren når man ikke har kamera i nærheten? *fnis* :) Ha en fortsatt god helg - gleder meg til ikveld til å kikke gjennom alle LSSbidragene :)

Monica sa...

For en nydelig liten skøyer :)
Måtte bare inn for å si at du var savnet på fredag, håper du får blitt med neste gang.
Og jeg må få kommentere LSS'en din, jeg syns den var råkul!! Gleder meg MASSE til å se flere BOM'er fra deg.
Du er inspirasjon til tusen!!
*klem*