lørdag, januar 31, 2009

5 mnd, vogn og scrapping

I går var lillebror 5 mnd. Bittelille er blitt over 8 kg og er ingen liten baby lengre. Han ruller fra rygg til mage, spiser på tærne sine og er en skikkelig liten going som smiler og ler masse. Han har såvidt begynt å smake litt grøt, men det synes han ikke er all verden, så han lever stort sett på MM enda.

Tidligere i uka kjøpte vi oss ny vogn. Eller, ny brukt vogn. Exploryen fungerte ikke helt bra på all snøen vi har nå, så da fikk vi heller tak i en 3-hjuling som kan brukes til å gå tur med. Det er en sportsvogn, så jeg synes kanskje at han ligger litt åpent, men med skinnfell, dunpose og teppe bør det gå greit. Men - jeg gleder meg til snøen forsvinner og jeg kan trille Stokkevogna igjen, for de kan virkelig ikke sammenlignes. ;)



Siden dette er en scrappeblogg kan jeg jo fortelle at jeg har scrappet siden sist og. Torsdag og fredag laget jeg tilsammen 3 LO til M-Game på Minneriket. De kan jeg ikke vise frem enda, siden fristen for innleveringen går ut i dag. Men jeg har en jeg laget for en ukes tid siden jeg kan vise frem. Det er et av de første bildene av lillebror som nettopp er født. Fødselshistorien er printet ut og lagt i konvolutten.



Tilslutt noen bilder jeg tok av lillebror i går. Vi hadde en liten photosession i stua med laken og greier. Men det ble dessverre ikke så mange bra bilder. Mange ble enten for mørke (fordi den eksterne blitzen ikke gikk av) eller for lyse/utbrente når blitzen fungerte. Men, noen ble ok, så her kommer de:








Og forresten, jeg så jeg har fått awards som jeg kommer tilbake til i et annet innlegg. Tusen takk iallefall! :)

4 kommentarer:

Carrin sa...

Ahhhh....for en herlig liten luring da!!

Hege sa...

Så nydelig LO, og utrolig herlige bilder av den lille gutten!

Hanna sa...

Så skjønne bilder! Jeg liker så godt det du lager, der er en award til deg i bloggen min *klem*

Heidi sa...

GOSH...så skjønne bilder av minstemann :)))