tirsdag, desember 09, 2008

Nye LO'er og bilstolpose

Eller, nye og nye - de ble laget på scrappejulebordet for over en uke siden. Manglet bare litt tekst og småting, og det fikk jeg endelig fikset i dag.
Det har dessverre ikke blitt scrappet noe etter det, men jeg har laget et kort til svigermor og bordkort til 75-årsdagen hennes som ble feiret på lørdag.

Første en av Elise og lillebror.


Og så en om lillebror som oppdagen hendene sine. Bildet er elendig - beklager det.Tiden har ellers blitt brukt til julegavehandel og dåpsplanlegging. Nesten ferdig med alle julegavene nå - mangler noen få, men vet for det meste hva som skal kjøpes.
Dåpen er og for det meste i boks. Maten er bestilt, kakene planlagt og pynt, servietter og lys nesten på plass. Mangler kransekakepynt, men håper jeg finner det i morgen.

Lillebror ser forresten ut til å ha fått vannkopper. Men har bare hatt litt feber og virker ikke plaget. Ikke har han mer en en håndfull prikker heller. Det er nesten så jeg lurer på om det virkelig er vannkopper, for noen av dem har bare forsvunnet på mystisk vis...

Må vise frem bilstolposen jeg sydde forrige uke. Den ble litt smal og rar, men foreløpig fungerer den faktisk. Den er sydd etter eget hode på et par timer. Ikke helt gjennomtenkt alt sammen, men jeg kom da i mål med noe til slutt. Den er i fleece og foret, og har snor rundt hodet. Deilig å bare kunne ta på lillebror en liten jakke og lue når vi skal ut.

Til slutt et par bilder som jeg tok av lillebror i går. Kaninen er han bare sååå glad i. Smiler og ler med en gang han ser den. ;)2 kommentarer:

Maya sa...

Han er jo virkelig en liten sjarmør :-))

Fatter ikke hvor du tar energi til scrapping, julegaver, dåp..og så syr du????

Kirsten sa...

Lekre LOer, og for en flott pose du har sydd!
Han er skjønn, og takk for lånet på julebordet, skulle gjerne ha lånt ham enda mer men jeg måtte jo prøve å late som om jeg scrappet noe også *hihi*