onsdag, desember 03, 2008

3 mnd og julebakst


På søndag var lillebror 3 mnd.
Og da måtte vi jo ha en liten photosession. Ble ikke allverdens bra bilder, men han er nå søt likevel lille sjarmøren vår!
Bodyen han har på seg ble kjøpt inn da han var en ukes tid gammel - av største storesøster som ikke klarte å gå forbi den. ;)
I går var vi på kontroll på helsestasjonen!
Foruten at han er litt skjev (noe fysioterapauten skal se på), var alt flott!
En stor fin gutt på 7170 g og 64 cm.
Lillebror var storfornøyd og smilte og lo helt til det kom til vaksinene. Da var han ikke like fornøyd, stakkars liten. Foruten at han har sovet litt lengre økter, har vi heldigvis ikke merket noen bivirkninger.


Dessuten var det jo første søndag i advent på søndag og, så da måtte vi bake første ladning med kakemenn!
Så nå er iallefall første sort med julekaker i boks!
På søndag får vi besøk av to naboer m/barn til pepperkaker og gløgg, så jeg tenker vi baker pepperkaker i morgen kveld. Jeg har et par bokser ferdig deig fra Ikea liggende i kjøleskapet til det formålet.

Jeg hadde tenkt å vise frem de to LO'ene jeg lagde på scrappejulebordet på lørdag, men kom på at jeg har glemt å ta bilde... Og i mørket nå blir nok resultatet dårlig, så det får bli en annen gang.
Hadde iallefall en kjempehyggelig dag/kveld!

5 kommentarer:

Inger-Marie sa...

Å så skjønn han er! Grattis med 3 mnd:) Stor gutt ja, veier jo mer en min Kristine på 5 mnd - hehe. Skal sies at hun har vært sjuk da men likevel. Har såvidt bikka 7 kg hun. Kul body!

Livy sa...

For en vakker liten prins *smelt*!
Ønsker deg en fin helg!
Klem fra Livy

ania sa...

Gratulerer med minibursdagen :D *sukker litt* :)

Marte sa...

Hei Cathrine! :)

Har "hørt" noen rykter inne hos Monica, at disse kakemennene bare var såå gode.. Kunne du tenke deg å dele oppskriften med meg også? :)

Godklem fra Marte

Marte sa...

Ops, logget inn på gal mail, HER er den riktige bloggen.. :) Marte