tirsdag, juni 12, 2007

Love, Elsie


*sukk* Jeg fikk pakke i går - med masse Love, Elsie stuff! Og jeg innrømmer jeg var fryktelig spent da jeg åpnet opp - jeg var nemlig redd det var litt for voldsomt og fargerik for meg. Men det er jo bare nydelig! Fargene og alt er mye flottere enn jeg forestilte meg, så i går måtte jeg bare prøvescrappe litt! En liten sniktitt over her - resten av layouten ligger hos Papirloftet. :) Nå har jeg bare lyst til å scrappe mer!

Ellers badet jeg på søndag. Ikke i plaskebassenget i hagen, men i ordentlig vann! :P Det var litt kaldt, men etter å ha steikt i sola i mange timer var det faktisk mest behagelig avkjølende!
Vi koste oss alle sammen nede ved et vann like ved her. Jentene badet og lekte i strankanten og jeg solte meg!
Herlig! :)

Bildet under her er tatt for et par timer siden. Rett mot sola, men jeg synes nå det ble litt stilig likevel - med såpeboblene som kom så godt frem. :)I helgen var det Lierdagene, og siden Ida skulle spille med korpset, tok vi en tur ned dit. Etter at Ida hadde spilt, tok vi en runde og tittet litt. Småjentene fikk kjøre karusell, vi spiste is og så på et halsbrekkende motorcrossshow! Bildene under her er det Arve som har tatt.

7 kommentarer:

Camilla sa...

Den var helt nydelig den Love Elsie LO`en du hadde laget. bildet av Hanna med såpeboblene var kjempefint, skikkelig stilig når boblene kom så godt frem. Så ut som jentene koste seg på lierdagene også!

Ha en fortsatt fin dag:)

Carrin sa...

For en flott Love, Elsie LO du hadde laget!! Et glimrende eksempel på at disse produktene også kan brukes til mer rolige og behagelige LO`er!

Nina sa...

Så kule bilder - likte kjempegodt det med såpeboblene :D Her blir det badetur når Henrik kommer fra skolen, ingen scrapping i dag nei ;)

Rita sa...

Siden du har laget med Love, Elsie ble kjempe fin. Kjenner at jeg har vært veldig skeptisk til disse produktene, men når jeg ser hvor fint det blir i bruk - tror jeg nok de kommer inn på "må ha" listen min. Likte såpeboble-bildet - stilig med boblene. Kos dere videre i fin-været og ha en fortsatt fin uke :)
*klem*

_Kine sa...

Såpeboblebildet var flott! Det må du scrappe :D Jeg blåste faktisk såpebobler selv her om dagen, inne på jobben. Hehe. Ha en fin kveld!

ania sa...

Wow, supert bilde!! Gleder meg sånn til min pakke kommer jeg!!! Håper jeg virkelig får til å bruke de jeg og, de er jo litt veldig Elsie og da :p

Anne sa...

For en flott lo du har laget med de nye papirene. Jeg klarer ikke og komme igang igjen med scrappingen i denne varmen....kommer nok sterkere tilbake når gradestokken synker litt.

Herlig bilde av Hanna som blåser såpebobler.