mandag, juni 04, 2007

Sol og sommer!

Endelig kom sommeren hit og!
I dag har vi kost oss på sommeravslutning for 2.klasse. Grilling og litt underholdning fra barna. Koselig!
Jeg har sittet ute og kost meg i sola og! Et par timer i hagen med en bok og ellers stillhet er jammen herlig! :)
Og så har jeg shoppet sandaler til jentene. Jeg tok sjansen og dro avgårde alene - og når tre av fire par passet så er jeg fornøyd. Nå må vi bare dra og bytte Idas i morgen. ;)

Jeg tok noen bilder ute i hagen i dag og disse to synes jeg ble litt kule. :)

Kaja slår hjul med en hånd. Og Elise kaster ball. Det ser nesten ut som ballen ligger på greina og Elise står og titter opp på den. ;)


Jeg kom forresten videre til semifinalen i NM. Moro! Men LO'ene mine får dere ikke se, for jeg glemte jo helt å scanne før jeg leverte dem... Ja,ja - satser på at de kommer vel hjem etterhvert. Oppgavene denne gangen er kule, selv om det betyr at jeg må scrappe enda en dobbel LO. ;)

Og så klarte jeg jammen å samle nok poeng til å bli med i finalen i M Game. To LO'er som skal scrappes der og. Fristen er 16. juni, men tiden flyr, så jeg har planer om å sette i gang snart. Jeg hater å utsette til i siste liten, selv om jeg som regel ender der uansett hvor mye jeg planlegger... *hihi*


Til slutt to LO'er jeg var så heldig å få med i Vi scrapper. :)Til slutt må jeg jo nevne at Siri/Papirloftet har startet forum. Papirprat heter det. Ta en titt innom da. Og så er jo galleriet åpen for alle - masse inspirasjon å hente der! :)

8 kommentarer:

Camilla sa...

Det er virkelig deilig med sol og sommer nå! Flotte bilder du har fanget.

Gratulerer med semifinaleplass i NM. Jeg også glemte å scanne mine før jeg leverte de inn, så vi får håpe de kommer trygt tilbake igjen. Kjempeflotte LO`er du hadde med i Vi Scrapper også!!!

Ha en fortsatt fin uke med masse sol og flott vær:)

Linn Kristin Stølan sa...

Så kule bilder!! Og LOene dine er superflotte - jeg har jo sett dem noen ganger nå... hihi. Grattis som videre i NM! Det er helt sikkert vel fortjent.

Ha en fin uke videre!

ania sa...

Herlige bilder! Ser ut til at sommern er hos dere nå ja. Bytte ut sandaler ja...må finne meg noen sommerfotplagg til meg og ungene jeg og!

Anne sa...

Først må jeg jo få gratulere deg med plass i semifinalen i NM. Utrolig moro! Du lager jo så flotte sider så det kom ikke så veldig overraskende på meg i grunnen. Blir like imponert hver gang du lager en side. Utrolig inpirerende for andre vil jeg tro.

Ja er det ikke herlig med sommer og sol.....nå håper jeg virkelig sommeren er kommet for og bli altså.
Kjempeflotte lo'er som du også hadde i bladet "vi scrapper". Imponerende hvor mye tid og energi du har med 4 unger i hus :-)

Stilige de bildene du har tatt ihagen av jentene.....ja det så virkelig ut som ballen er oppå grenen og hun titter opp.

ønsker deg deg en flott uke videre i det flotte været.

Heidi sa...

Kule bilder!!! Sommer er herlig ja...den har virkelig kommet hit til Gjøvik også!!! Frister ikke akkurat mye å reise på jobb og sitte innendørs nå om dagen...men 1 1/2 uke til nå så har jeg ferie!!!

Gratulerer med videre deltagelse i NM!!! Og lykke til med bidrag til The M Game....må si jeg sliter litt på den kanten selv... ;o)

Anita Hagen sa...

Så utrolig flotte LO'er. Har sett på og beundret de i magasinet. Du er så dyktig på å kominere de rette fargene og detaljene. En fryd for øyet.

Gratulerer med semifinaleplassen.

Klem Anita

Monica sa...

Tøffe bilder du har tatt!Gratulerer med semifinaleplass i NM, og finaleplass i m-game!! lykke til med begge to!
Og nydelige LOer som alltid!
Kos deg videre i sola!!

Monica sa...

Så kule bilder du har tatt! Litt imponert over at Kaja klarer å slå hjul på en hånd også, men det er en annen sak *fnis*
Nydelige LOer du hadde i "Vi scrapper" og gratulerer med semifinaleplass i NM (jeg er ikke overrasket over at du kom videre). Masse lykke til!
Kos dere der oppe i solen, var meldt 29 grader i morgen så jeg *svett*
Klem fra meg