tirsdag, januar 09, 2007


Sånn ser det ut i sofaen vår i dag - to syke barn...
Og i den andre sofaen - en trøtt mamma, som det heldigvis ikke er noen som tar bilde av akkurat nå. ;)

Ida har vært syk siden søndag og sent i går kveld ble det Hanna sin tur. Hun gråt så fælt at vi måtte en tur på legevakten og få medisin for uvi. Problemet nå er jo bare at hun nekter å ta den for den smaker så vondt. Fikk i henne en paracett da vi kom hjem fra legevakten, så jeg tror den hjalp litt - for hun sovnet til slutt iallefall. (Og da var klokka halv fem om natta... :S)
Men, nå har de iallefall fått i seg litt mat og sitter her og ser på Cartoon Network, så jeg håper de kviker litt til snart.

Og så håper jeg at jeg våkner litt i løpet av dagen, for jeg må få begynt på kjolen jeg skal sy til Ida. Og dessuten får jeg pakke i dag (håper jeg) og da regner jeg med at scrappelysten er tilbake igjen! :)

Lenge siden det har vært noe særlig scrapperelatert her, så jeg viser frem noen sider fra et minialbum jeg laget i julegave. Har stort sett bare brukt Basic Grey rester - og litt stempler og alfabetklistermerker.5 kommentarer:

ania sa...

Mange skjønne LO'er i gavealbumet! Liker godt den enkle og rene stilen - det blir så pent og ser så lett ut og :) Så leit med to syke barn - skjønner det blir slitsomt ja - håper det går seg til fort! Og når man er syk er det jo lov og litt kos med kosemat- og drikke da - boller, skoleboller, vafler, kakao.....kanskje en ide om dereikke har gjort det enda og om det ikek er noe i veien med appetitten! :)

Kirsten sa...

Så mange lekre sider i minialbumet ditt :D Jeg ble inspirert her :D
Takk for tittein!

God bedring til jentene dine *klem*

Monica sa...

Håper de to store småjentene dine er friske og raske igjen. Er jommen ikke rart det går litt utover formene våre nå om dagen, med det været vi har. Ikke lett å bli klok på!

Nydelig minialbum, Catrine, så behagelige og lekre sider. Kjempefin julegave!

Ha en fin onsdag :)
Klem, Monica

Synnove Olava sa...

Gavealbumene dine er utrolig flotte... Jeg ble også inspirert... Håper døtrene dine har blitt bedre.

Ha en fortsatt fin dag!

Rita sa...

Huff, ikke noe gøy med syke barn. Håper begge to føler seg bedre snart. Så mange flotte sider du hadde laget til minialbumet.