onsdag, oktober 18, 2006

Ny BOM


Minnopol er moro - denne gangen skulle vi lagen en LO som var monokromatisk blå eller lilla. Min endte opp slik - en layout til BOM, med team om min favorittbukse. *hihi*
Ghostshapes'ene vises veldig dårlig i scanneren ser jeg...

Ellers endte laget mitt, Støvlene, opp med å måtte rykke 5 plasser tilbake. Bare fordi jeg var så "heldig" å komme på delt 3.plass... *hehe*

Men - vi går på med friskt mot i oppgave 5. Denne gangen skal vi lage en LO der den eneste pynten skal være fotohjørner og rub-ons. Jeg har ikke startet på den enda, men jeg tror jeg har en ide. Fotohjørner er det verre med, men jeg skal vel alltids klare å lage noen selv.

5 kommentarer:

Anette S sa...

Kjempetøff LO! ikke rart du fikk poeng, selv om du ikke ville ha! Lykke til med gnukkere og fotohjørner! Jeg er ganske fornøyd med oppgaven vi landet på!

ania sa...

Hihi, den stemmerunden var jo helt ustyrelig morsom da :D :D :D Og LO'en din var jo knall..stemte på den *før* alt oppstyret jeg ;)

Hilde sa...

Hei!

Først av alt, takk for hilsen i bloggen min!!
Kjempekoselig.

Kjempefin BOM side du har laget.
Jeg følger alltid med på det nye du legger ut...både her og der.... du er bare sååååå flink.
Legger deg til i linken min jeg!

Lene S sa...

KUL!! Herlig tema...tror jeg låner det hvis det er ok. Liker det du har gjort med bildet, og teksten på remser var kult!

Snadderside :o)

Rita sa...

Digger siden din. Tror noe lignende må inn i min BOM også. Utrolig stilig bilde.
Tusen takk for ett kjempe koselig treff. Det var veldig hyggelig å bli litt bedre kjent med deg, og kjempe gøy å få lov til å se arbeidene dine live. Du er så utrolig dykting, og en av mine store inspirasjonskilder.
Ha en fin-fin uke :)