tirsdag, oktober 24, 2006

Minnopol igjen...

Ja, ja - sånn kan det gå... Masse konspirasjon og takktikkeri - og vi gikk 5 plasser frem og 5 tilbake i enda en runde av Minnopol. *dåner*

Siden rytterne gikk rett i fengsel var det vår plassering som avgjorde oppgave 6 - lag en LO med sangtittel fra hitlisten det året du ble født. Ja,ja... Godt vi har en uke på oss! ;)

Her er iallefall mitt bidrag til oppgave 5. Vi skulle lage en LO uten å bruke annen pynt enn rub-ons og fotohjørner. Jeg trodde det skulle bli enkelt, men det var helt til jeg satt og stemplet og kom til å tenke på at det kanskje ikke var lov... Så da ble det en ekstra tekstrute oppå stemplingen. Godt jeg klarte å redde LO'en iallefall.7 kommentarer:

Kirsten sa...

Kjempeflott LO, men skrekkelig synd dere ikke kom så langt da.... Det er noe med den tikktakkeri-greia som er veldig morsomt, og VELDIG uheldig *fnis*

Ha en fin dag, snakkes plutselig1

Ellen sa...

Kjempefin LO denne omgangen, Catrine! Må bare le litt av all taktikken, jeg! Gikk særdeles dårlig da vi prøvde oss i forrige runde også! Men nå ligger vi faktisk ikke sist lenger - takket være dere!;o)
Lykke til med sang-LO'en da!:o)

Rita sa...

Har skjønt at dette minnopol-spilleriet ikke er bare-bare :) Kan vel bli litt lettere "frustrert" av å hoppe frem og tilbake :) Uansett har du nå laget en nydelig LO av to skjønne små frøkner. Masse lykke til med takktikkeriet :)

ania sa...

Hihi...dette spillet gjør at det går litt rundt for en hehe...men du verden så gøy det er -- når det ikke går så ille for ens eget lag haha....*comfort* Man har det iallefall litt gøy sånn underveis, og LO'en din er helt supernydelig...satt og smugkikka og ble fascinert av hvor lett og flott det kom sammen hos deg :) :)

Kathrine sa...

Ja, det er ikke å slett å forutsi hva som skjer i minnopol altså..

Men loen din var skikkelig fin! Jeg likte den kjempegodt. Pent å snu det lily kate arket.

Hilde sa...

Ja denne siden stemte jeg på!!
Flott side, med herlige farger.

_Kine sa...

Så flott denne var :) Søt og jentete uten å være helt rosa, liksom. Liker godt de store fotohjørnene.