torsdag, september 07, 2006

Mimre...Ja, jeg sitter her og mimrer litt - 12 år tilbake for å være nøyaktig. I dag er nemlig Ida 12 år - jeg kan nesten ikke skjønne hvor de årene er blitt av. Og det verste av alt er jo at det betyr at jeg er blitt tolv år eldre...;)
På dette bildet er vi nettopp kommet hjem fra sykehuset - Ida er 2 dager gammel! Så søt!

På det neste bildet er hun 3 uker gammel - jeg synes det er så herlig. Bildet er fikset litt på i Photoshop - jeg var jo ingen scrapper da, og det vises jammen godt på bildene. ;)

Men tilbake til bursdagsjenta mi. Hun er avgårde på skolen med et brett fullt av sjokolademuffins. Heldigvis var jeg lur og laget dobbelt opp, så jeg har 25 gode muffins liggende her hjemme og!
Ida ble vekket med gave på senga i dag. Hun fikk lavalampe av søstrene sine, og av oss har hun jo allerede fått ny skrivepult til rommet sitt. Dessuten fikk hun flotte klær fra mormor og morfar! Så hun var veldig fornøyd!
Og på søndag blir det familieselskap, så da vanker det nok enda flere gaver. Dessuten skal hun ha jentene i klassen hit på burdag en gang neste helg. Blir nok siste året med alle sammen det tenker jeg...

4 kommentarer:

Monica sa...

Gratulerer så mye med dagen til Ida :) Tenk, et år til så er hun tenåring *sjokk*
Det nederste bildet der var bare helt nydelig, en veldig fin ro over det *sukk*
Sikker på at du ikke vil ha en liten bebis til?? De er jo sååå søte! *knegg*
Kos deg med bursdagsjenta, sjokolademuffins, mimring og fine bilder i dag.
Klem

Kathrine sa...

Tenk, 12 år som mamma Catrine! Det er jammen stort. Syns det var noen nydelige bilder, som Monica sier er det en ro over de - veldig gode.

Cecilie sa...

Gratulerer med stor jente i huset; snart tenåring, jo! Nydelige babybilder - det er nesten litt trist at den tiden forsvinner så fort. Kos dere stort med bursdagsfeiring i helgen!

Linda sa...

*gulp* Tenk 12 år!! Gosj, hva hadde vi gjort uten den fantastiske oppfinnelsen kalt kamera. :-) Herlig å mimre - noe av det beste i hele verden. :-)

Gratulerer med "vesla". :-)