onsdag, august 19, 2009

Sommerferien er slutt

Bloggen min har visst hatt en lang sommerferie i år. Det har forsåvidt scrappingen og. Har laget noen kort, men ellers har det blitt lite tid og lyst til å scrappe - dessverre...
Men her om dagen laget jeg en liten LO faktisk, og det var jo moro! Dessuten skal Katrine og jeg på Papirfesten i Stavanger i oktober, så jeg må jeg scrappe litt så jeg kommer igang igjen til det. ;)

Vi har hatt en fin sommer. Hadde 10 flotte dager i Stavanger, der vi fikk hilst på venner og familie, vært i Kongeparken, GladMat og ellers bare kost oss og slappet av. Ellers har vi hatt litt utflukter i nærområdet og tatt et par dagsturer til Sverige.
Nå er hverdagen her for fullt igjen med skole på jentene og mannen på jobb. Lillebror og jeg skal kose oss hjemme i enda et år, med litt helge og kveldsjobbing for min del etterhvert. Blir nok veldig bra. :)

Vel, her kommer bilder av noen kort og LO'en jeg har laget.
Først LO'en. Tenk at denne lille skatten straks er ett år gammel. Fant disse bildene, og måtte bare scrappe dem. Se så skjønn og liten han er da, men bollekinn og bitteliten nese.
Photobucket
Og så noen kort:
Photobucket
Photobucket
Photobucket

1 kommentar:

Pia sa...

Tenk så fort tida går, ja! En nydelig liten gutt og en flott LO!