fredag, mars 27, 2009

Nye LO'er og maling

Siden dette tross alt er en scrappeblogg, må jeg jo vise frem noen LO'er av og til. Og i forrige helg var det Scraporamamesse og dit dro Katrine, lillebror og jeg. Fikk handlet litt forskjellig og ikke minst hilst på mange hyggelige scrappedamer. (ingen nevnt, ingen glemt). ;)
Og lørdagskvelden kom Katrine til meg og vi koste oss med scrapping og det nye vi hadde kjøpt.
Denne LO'en laget jeg. Lillebror og jeg hadde en liten photosession her om dagen. Han sitter ikke helt støtt enda, så det endte jo med at han tippet. Det lå puter under lakenet, så han landet mykt + at jeg tok imot han med den ene hånda. ;)


Og denne lagde jeg for en stund siden men har ikke vist frem enda. Tenk at lillebror har vært så liten da! :)


Ellers flyr dagene avgårde - lillebror er strakts 7 mnd, og her om dagen dukket det jammen opp to små riskorn i munnen hans. Ikke rart han var urolig og sov dårlig stakkars liten.

Noen bilder fra dagens kveldsmat. :)


Jeg har malt litt de siste dagene. På kjøkkenet har vi panel på halve veggene, og da vi flyttet inn malte vi bare veggen over panelet. Men nå har panelet og blitt hvitt og fint som resten. Eller, jeg synes det er hvitt og fint, mannen mente han fikk litt sykehusfølelse. ;) Fargen heter lys antikk og er den samme som vi har i stua og på storejentenes rom.

Et par bilder fra kjøkkenet:

Klar melding til mamma: ;)

1 kommentar:

Anne sa...

For noen lekre lo'er du har laget! De første her er jo bare helt perfekt i fargene i forhold til bildene. Utrolig lekker og mange fine små detaljer. Likte måten du hadde satt teksten på her og lagrer det i bakhodet :-)

Jammen meg har lillegutt blitt stor. Ser ut som han liker godt grøten han får servert.

Ønsker deg en videre god helg!