søndag, september 21, 2008

To LO'er til Top Designer


Disse to LO'ene er laget til Top Designer på BadGirlsKits.
Jeg har enda et bilde av lillebror liggende klar til å scrappes, men jeg merker at jeg har mindre tid nå... Lillebror er et lite matvrak, og når han sover er det tusen andre ting som skal ordnes. Som klesvask, husvask, handling og kjøring hit og dit med jentene. Men jeg regner med at det blir litt mer rutine på tingene etterhvert.

Idag har vi hatt nydelig vær her, så vi var ute og gikk en tur ned til skolen her. Ida og pappaen sloss nesten om å få trille vogna med lillebror oppi. *hehe*

Og etterpå dro vi en tur på Storsenteret. Ida fikk ny dunjakke her om dagen, og siden Kaja ikke fant noe som passet på Liertoppen, tok vi turen til Sandvika for å titte. Etter å ha trasket rundt hele Storsenteret uten å finne noe, kom vi til slutt over en fin jakke på BikBok, så da var hun fornøyd. Så vi avsluttet turen med italiensk is. *nam*

Lillebror oppførte seg eksemplarisk i bæresjalet. Han sov i de nesten to timene vi trasket rundt der. Og jeg skulle ønske jeg hadde hatt med kamera da han plutselig lå og suttet på tommelen - og litt etter hadde dyttet hele pekefingeren inn i munnen.

I morgen håper jeg det blir fint vær, for da tar vi nok en tur til Eplefestivalen.7 kommentarer:

Ingveig sa...

Nydelige bilder av lillebror, riktig så stor gutt allerede!
Ikke skjønner jeg hvordan du får tid til alt, men nydelige Lo'er med flotte detaljer som alltid.
Den øverste er helt i særklasse!
Kos deg/dere på eplefestival :)

Monica sa...

Jeg elsker også den øverste LOen, den er rett og slett wow! Nydelig lillebror, og så så snill som han høres ut, nyt det! :) Gleder meg til å hilse på ham. Kos dere på eplefestivalen, vi vurderer en tur vi også så det kan hende vi ses.
Klem

Heidi sa...

Åhhh...så søt han er. Den øverste layouten er jo bare såååååå nydelig.

Kos deg videre med minstemann Catrine.

Klem

Heidi sa...

ÅÅÅÅh ... så fiiin liten lillebror! :rørt:
Den øverste LOen er jo til å dåne av, skikkelig flott. Det er utrolig gøy å se deg scrappe gutteLOer Catrine. Greit med litt blått sammen med alt det rosa. :fnis:

Ha en flott søndag.

Heidi

Nina sa...

Fantastisk flotte LO'er - begge to:o)
Digger alle de flotte detaljene.
Og lillebror er bare såååå søt!

Vibeke sa...

Nyyyydelige LOer :)

Elisabeths verden sa...

Så nydelig lillebror er <3 Herlig å se at du scrapper babysider, de er jo rett ut fantastiske!