torsdag, mai 22, 2008

TTT

Ting tar tid! *hehe*
Jeg har vært innom her for å oppdatere mange ganger, men så orker jeg ikke, eller jeg glemmer eller ja, det blir bare ikke gjort.
Men nå er jeg her - og her kommer en liten oppdatering.

Ting går sin vante gang her hos meg. Magen vokser, barna er i full fart på skole og aktiviteter, og mye skjer. Dagene bare flyr og jeg har lite overskudd til å sette meg ned for å scrappe - dessverre. Men jeg tar nå litt bilder iallefall - bare det er jo en forbedring. ;) Så håper jeg bare overskuddet til å scrappe dem og kommer etterhvert.

Det er vel på tide vi begynner å tenke litt mer på å få handlet inn babyting vi trenger og. Jeg var jo så heldig å få en svær kasse med søte babyklær av Kjersti (KKK), og så har jeg kjøpt et par småting selv. Dessuten er jo butikkene åpne etter at lille er kommet og, så der stresser jeg ikke. ;)

Men de store tingene, som vogn og bilstol trenger jeg å få orden på snart. Det er jo så mange vogner å velge mellom - og så mye nytt og kult! Jeg har vel funnet et par favoritter på nett, men det gjenstår å se dem i rl, og ikke minst finne ut om de er praktiske og om det er plass i bilen til dem. Jeg vil ha en liten og nett vogn, med stor bag. Den må bli liten sammenslått, og det kan gjerne være en 3-hjuling. Håper jeg finner noe som dekker disse behovene. ;)

Her kommer forresten et par bilder fra en iskald 17.mai. Det ble lite bilder fra dagen dessverre. Innebildene har jeg tatt og det av korpsjenta mi har Arve knipset.Og til slutt et par LO'er og ting og tang.

Og til slutt må jeg bare få si tusen takk til dere som titter innom og legger igjen en kommentar. Jeg blir kjempeglad og like overrasket hver gang over at dere fremdeles gidder følge med, med tanke på de sjeldne oppdatringene mine. Tusen takk! *klem*

8 kommentarer:

HegeAL sa...

Så morsomt å se en oppdatering fra deg. Alltid gøy å følge med andre gravide når man er gravid selv ;-)
Håper scrappe energien kommer tilbake snart ;-) *klem*

Kristina sa...

Så masse flott du har laget. :D

Ingveig sa...

Så kjekt med oppdatering. Flotte bilder og lekre scrappeprosjekter som alltid. Det så ut som en rimelig kald 17 mai...brr
Lykke til med vognkjøp og andre forberedelser.
Gleder meg til å se nyfødt lo'er snart :-)

Linda sa...

Hva, hva, hva, hva, hva, hva, hva??? BABY????? GUTT??? HVA??!!! Hjelp, sånn går det når man ikke har tid til å følge med. *lol*
VÆÆÆÆÆ, GRATULERER!!!!! :) :) Så fantatsisk moro, Catrine!!! Åååå... Håper du har det fint. *STOR KLEM*

Hilde sa...

Nydelige arbeid og nydelige jenter!!

Så bra at alt er som det skal med den lille!!!
Og en gutt da!! ja det blir stas!!

Salte sa...

Oi, så spennende med en liten gutt!! Lenge siden jeg har vært innom, men det blir oftere nå :)

ania sa...

Hihi, dere hadde en kald 17.mai dere ja :D Så kjekt å få plagg da!! Gleder meg sånn til det kommer babybilder og babylayouter fra din kant...sukk...heldige deg..(haha..ja jeg tenker bare på scrappings og bilder når jeg tenker på babyer ;p) :D *stor klem* :)

May-Elin sa...

Godt at det er litt aktivitet på bloggen din. Står verre til med min... :-s Synes nå det var et litt vel drastisk steg du måtte ta for å få tilbake scrappelysten. Men vi gleder oss til baby LO'er til høsten. :-)