søndag, april 06, 2008

Ingen forsinket aprilsspøk!

Det var visst ikke bare full jobb, mann, barn og hus som gjorde meg så sliten og energiløs...Dette lille knøttet (på et veldig dårlig UL-bilde, og som ikke var særlig interessert i å bli avbildet så h*n snudde ryggen til) bor nemlig i magen min. Og jeg er allerede straks halvveis! Vi fikk oss litt av et sjokk, men det begynner å gå opp for oss at vi skal bli fembarnsforeldre nå. Eller, når jeg skriver det her, føles det fremdeles ganske uvirkelig. ;D

Men jentene gleder seg masse, og navnedebatten er igang. Og ikke minst om det blir gutt eller jente. Storesøstrene vil gjerne ha en lillebror, men jeg selv ser liksom ikke for meg noe annet enn at det kan bli en jente denne gangen og. Er veldig spent på den ordinære UL'en vi skal på og håper vi får vite kjønn der. Jeg håper bare at alt er i orden jeg, så får vi ta imot det som måtte komme.

Jeg har ikke fått scrappet allverdens siden forrige innlegg her i bloggen, men noen LO'er har det blitt.
24 kommentarer:

Hege sa...

Så utrolig koselig Cathrine! Jeg blir like rørt hver gang jeg hører en ny baby er på veg - jeg er sikker på at du får et vakkert resultat igjen!!

Det var forresten flott at du har åpnet for adgang til bloggen din igjen slik at jeg kan beundre dine verk!!

Klem fra Hege

Kirsten sa...

*stor klem*
Blir spennende å følge med, og det første bildet minner meg veldig om hvordan Guro oppførte seg på de 10 første UL vi var på *fnis*
Det er no ei jente til ja *hihi*

Jorunn sa...

For en overraskelse, og gratulerer så mye!!

Annette sa...

Så koselig!:-)
Gratulerer så mye!!!

Kathrine sa...

Det er jo så spennende med babyer!
Håper resten av svangerskapet blir fint med overskudd.
Syns det virker fint med stor familie, dere er heldige!

Monica sa...

Gratulerer igjen, dette er utrolig gøy. Gleder meg til å komme på barselbesøk *fnis*
Håper svangerskapet går bra videre, ta vare på deg selv og magen.
Nydelige LOer du har lagt ut også.
*klem*

Surfine sa...

Gratulerer så mye med den nye spiren!!! Spennende! Flotte LOer du har laget også:o)

CHRISTINE sa...

gratulerer såååå masse :D tenk å bli 5barns mor da! det ser unektelig litt fint ut med så stor familie:D

og så kjekt at du har åpnet bloggen din igjen :D

Anette S sa...

Endelig var bloggen tilbake! Noen hadde vært i min blogg etter å ha søkt på kvasir etter din, så jeg. Bloggen har nok vært savnet av fler enn meg, med andre ord!

Gratulerer så mye til deg og hele familien! Var jo teit at h*n skulle snu ryggen til der, men da fikk vi jo alle se den fine ryggraden om ikke annet! Jeg synes det ser ut som et perfekt lite nurk! Lykke til med resten av ventetiden! Er jo ikke så lenge igjen :)

PS: blir det messetreff på deg, eller?

Linn Kr/sykepleier sa...

Enda en liten en!? ;D
GRATULERER SÅ MYE! :D

Heidi sa...

Næmmen! Så koselig da Catrine. Håper resten av svangerskapet blir flott og problemfritt.

Skal jeg prøve meg på en gjetning av kjønn da tro? Jeg tror sjansen for ei jente er stor, men jeg unner alle en liten gutt. *hihi* Så jeg tror jeg krysser fingrene for at vi får noen babyblå LOer fra deg i framtiden.

Lykke til videre.

Klem fra Heidi

ania sa...

Må jo gratulere her og jeg da :D :D *stor klem* og gleder meg alltid til nye LO'er fra din kant når du får tid jeg :) Og for en skjønn gråpus!! :D

Elisabeth sa...

Neimenn, ojsann, gratulere så utrolig mye, dette var jommen meg koselig lesning på en helt vanlig mandags ettermiddag! Tenk så rik du er, 4 herlige jenter, og så en liten luring på vei. Jo, skjønner jo tanken som de kan ha om en lillebror, spennende er det i alle fall nå frem mot sensommeren for dere alle sammen.

Utrolig flotte LO'er du har laget ogs å må jeg få si, ikke det at det er noe nytt, men jeg faller så for måten du klarer å formidle budskapet i LO'ene dine, virkelig flott. Ha en fin fin mandag videre..klem

Ellen sa...

Wiii - må gratulere her inne også!! Da jeg var yngre ønsket jeg meg alltid fem unger!:o) Nå blir det visst bare to på meg, men jeg syns det er strålende med store familier, jeg (har fem søsken selv). Lykke til med ultralyden først, og håper resten av svangerskapet går fint!! *storklem*

Nina sa...

Endelig åpnet du bloggen din igjen :o)
Koselige nyheter - gratulerer så mye :o)

_Kine sa...

Gratulerer så mye, Catrine! :D Og så koselig det er at bloggen din er oppe og går igjen. Liker så godt å titte innom her.
Håper du får tilbake energien snart og at resten av svangerskapet kommer til å gå fint.

Håper vi sees snart (på messa, kanskje?)

*klem*

Lene S sa...

Gratulerer så mye! Herlige nyheter, selv om jeg skjønner det kan være litt av et sjokk å oppdage det så sent ;o)

:o)

mo9ca sa...

Så utrolig koselig Catrine!!
Gratulerer så masse til deg og familien din!!
Håper du får ett fint svangerskap, og at du snart finner igjen overskuddet du har mistet.

Igjen; gratulerer så masse med lillenurket i magen!!

*klem*

Eli sa...

Så kjekt at bloggen var på plass igjen :) Gratulerer så mye enda en gang, og lykke til med UL i dag. Alltid spennende det :) Klem, E

Helle sa...

Gratulerer nok en gang Catrine! Fint å se bloggen din oppe og gå igjen! Lykke til på UL, og kos deg med lille nurket i magen!
Klem, H.

Sydney sa...

Gratulerer så mye!!! Så spennende det må ha vært for deg å oppdage at du er gravid og allerede halvveis :-O Men jeg tenker det blir kjekt med et lite nurk i huset igjen :-) Også kjekt at bloggen er oppe igjen, jeg følte meg litt utestengt her en stund :lol:, men nå skjønner jeg. Stor klem og lykke til med svangerskapet.

Sydney sa...

Og i iveren etter å gratulere glemte jeg helt å kommentere layoutene! Like delikate og nydelige som alltid. En ekte prinsesse er min favoritt. Den er bare helt nydelig og den lekre kjolen du sydde *dåne* :)

Linn sa...

GRATULERER!!! Så spennende nyhet, da! Lykke til med ferden og magen videre.

ToneF sa...

Gratulerer så masse Catrine :D