fredag, juli 20, 2007

En liten oppdatering


Gosj, tiden flyr...
To uker av mannens ferie er slutt allerede. Det vil si; ferie og ferie... ? Han er på jobb nå og var det en dag før i uka og. Ikke hele dager heldigvis, men likevel.

Hva har vi gjort så langt da?
Vel, vi hadde først en uke i Stavanger. Jeg tror aldri været har vært dårlig hele tiden når vi har vært der borte før, men vi fikk iallefall utnyttet de soltimene som var med tur på Sola- og Ølberg og å spise grillet hamburger ute på terrassen hos mor og far. :)

Ellers besøkte vi Havanna badeland, shoppet både klær og scrappesaker, var ute og spise kinamat og slappet bare av. Jeg fikk til og med scrappet sammen med en venninne. Det var kjempekoselig Anita - jeg håper det ikke blir så lenge til neste gang. :) Og så benyttet jeg et par kvelder ellers og til litt scrapping, så totalt endte jeg på fem layouter den uka.

Småtuppene fikk oppfylt et stort ønske og - de fikk hull i ørene!
Ja, og så feiret vi bursdagen til Elise - sammen med familien! Koselig! :)

Denne uka har vi ryddet og kastet masse greier! Og så var vi en dag i Sverige. Først dro vi ned til Stömstad hvor vi møtte kjente. Koste oss med god middag på en kro og fikk handlet litt. Deretter dro vi innom Nordby og fikk handlet enda mer - både mat, godis og litt ekstra til jentene.

Litt bilder fra Stavangerturen:


Store jentene mine rømte opp på benken og bordet fra innpåslitne sauer. ;)Godt med is - på Ølbergstranden!

Mate fuglene i Vannassen.


Solastranden. Det ser fint ut, men det var ikke særlig varmt. ;)

Og til slutt en layout laget til Bruk meg utfordring #2 på Papirprat.
Utfordringen var å bruke plast, eyelets, stoff, noe turkis og gaffertape på en LO. Og her er altså mitt resultat.
Jeg brukte en annen slags tape enn gaffer og lurte meg unna med en eyelets i tagsen. *fnis*

2 kommentarer:

_Kine sa...

Fint at dere hadde litt oppholdsvær, da :) Layouten din ble nydelig, skikkelig tøft med ghostbokstavene!

elizabeth sa...

Ikke akkuart noe juli-vær nei, mrn det var i det minste ikke regn hele tiden da:) Og det ser ut som om dere koser dere likevel. Ikke dårlig å få scrappet så mange lo'er i ferien! (*imponert*) Du er produktiv som vanlig:) Ha en fortsatt god sommer, vi sees iallefall i september (yippi), hvis ikke før;)