fredag, mars 23, 2007

Vår?


I går var det nydelig her. Småjentene løp ute og lekte med sprettball og sparkesykkel - og syklet. Og kom løpende inn og ropte at de hadde funnet blåveis! Vel, blåveis var det ikke - heller noe krokuslignende, men det var en blomst! Endelig vår tenkte jeg!

I dag derimot snør det igjen. Ikke bare litt - det laver ned... :S

Passer perfekt at jeg har tenkt å bare være inne i dag da iallefall. Først må jeg ta en runde i huset med litt vasking og rydding, og så håper jeg at jeg får satt meg ned og scrappet litt. :) Har ikke rørt scrappesakene på mange dager, så nå er det jammen på tide å gjøre noe igjen. Oppgave 3 i eggjakten er ute nå, og vi i Miss Marple må få fordelt oppgavene. Dessuten så har jeg lyst til å bruke transparentene mine til noe kult! Har ingen ideer nå, så jeg får surfe litt rundt og titte.

Bauhaus åpner forresten i morgen. Og jeg har fått brev om at jeg/vi er invitert til førpremiere i dag! *fnis* Vi må jo bare bort og titte i ettermiddag! Kanskje vi finner noe spennende!?

4 kommentarer:

Camilla sa...

Bare en liten tur innom for å ønske deg en god dag. Sitter på kontoret nå og ser ut av vinduet og her laver det virkelig ned med snø. Det snør skikkelig tett!!

Jeg trodde også våren var kommet nå, så det hadde faktisk vært bedre om det regnet...

Skal på treff på Papertrends idag, og det gleder jeg meg til. Kos deg med scrappingen og gleder meg til å se transparentene i bruk!!!

Ellen sa...

Iiiik - snø??? *trøsteklem*
Her er det nyyydelig vårsol, og det er såå deilig!!
Kjempemorsomme de gamle bildene du la inn under her forresten!:o)

Ha ei flott helg!! E*

Berit sa...

Snø?????
Jeg måtte lese 2 ganger! Her er det jo ikke snø - og vi bor jo i et snøhøl ;)
Jaja... mars er lunefull, også vi kan få mye snø før våren setter inn for fullt!
Inneaktiviteter passer bra i ruskevær - flott innevær det ;)
GOD HELG!

ania sa...

Bauhaus?
Her steker sola oss...*smeeelt* ;)