tirsdag, juli 25, 2006

Prekestolen

Siste dagen før vi reiste hjem fra Stavanger dro Ida, Kaja, Arve og jeg på tur til Prekestolen. Jeg hadde lest på nettet at det skulle ta ca. 2 timer hver vei å gå opp dit - det var 6 km. Men min kjære bror påstod at vi ikke ville trenge mer enn 45 min til en times tid. Så vi startet med friskt mot - i en sinnsyk stigning oppover!


Vel, det tok litt mer enn en time - nærmere bestem en og en halv. Men vi kom oss da opp til slutt. hehe... Det var forresten et flott vær å gå i. Litt disig uten særlig sol oppover - og da vi var nesten oppe kom sola! Og så ble det disig og litt skyer da vi begynte nedstigningen.
Vi koste oss på toppen i en halvtimes tid før vi startet på turen ned igjen. Knipset selvfølgelig bilder hele tiden - både opp og ned. Vi hadde med den nye linsa vi kjøpte et par dager før - en Sigma 18-200.


Bak grantrærne/buskene til venstre for Arve i bildet, ser man såvidt Prekestolhytta. Heldigvis var det nedover, men det kjentes samtidig i knær og ankler...

Det var utrolig moro å ha vært der - selv om hele kroppet verket et par dager etterpå. Det sier muligens mer om min form enn noe annet... hehe. En flott opplevelse iallefal!!!

5 kommentarer:

Linda sa...

Utrolig flotte bilder du har tatt catrine! Virkelig fått med dramatikken i høyden. Jeg ble nesten svimmel. Hihi.

Var nok en fin tur. :-)

ania sa...

Så mange flotte bilder! Og for en herlig tur - er litt misunnelig på deg nå -- tenk å kunne oppleve og nyte naturen så flott og "dramatisk" som på prekestolen...:) Godt å ha deg tilbake igjen forresten! :)

Kathrine sa...

For en tur! Jeg har kjempelyst å gå opp der en gang. Kjempeflotte bidler altså! Men det var jo ingen bombe. Gleder meg til å se dem scrappet!

Anonym sa...

Kjempefine bilder!
Preikestolen er flott.

Kirsten sa...

For en fabelaktig flott tur sikkert, og det bildet av deg og Arve er jo knallbra! Utrolig koselig å se bilde av dere to, og jeg kan knapt vente til du har scrappet det.
Og takk for koselig besøk på fredag!