tirsdag, oktober 09, 2007

Papirfest!

I helga koste jeg meg på Papirfest i Stavanger! Jeg var ikke akkurat vanskelig å be da Oddbjørg spurte om jeg kunne tenke meg å være med å hjelpe til! Heldigvis ville resten av familien og bli med - så vi dro avgårde på tordagen hele gjengen.
Jeg hadde en flott helg! Traff mange koselige scrappere - både kjente og ukjente! Det er bare såååå koselig å sitte sånn en hel helg og skravle og scrappe! Ja, og kursene da!
Jeg var medhjelper på Ingunn sitt Clean & Simple kurs! Det var et flott kurs - og jeg gleder meg til å kunne sette meg ned med kit'et og se om jeg får til noe av det hun kurset i. Jeg ser at jeg bruker mange av designprinsippene hun fortalte om - selv om jeg føler jeg har en litt mer overlesset stil enn henne. ;D
Og Kerry Lynn, fashionista på SiStv hadde et supert minialbumkurs. Hambly, kule ark og vintageffekter - gleder meg masse til å få det ferdig!
Jeg er fremdeles litt lei meg for at jeg gikk glipp av søndagene og de timene jeg da kunne vært der da, men det var godt å komme seg hjem i rimelig tid og...
Og scrapperesultatet i løpet av helga ble vel 5 mer eller mindre ferdige LO'er! De fleste ligger ute på Papirloftet - noen i Parisalbumet og noen i oktoberalbumet!
I da har jeg tenkt å prøve meg på stempling og fargelegging. Jeg fikk nydelig pakke av Siri i går - lekre Papirloftstempler, akvarellblokk og fargeblyanter. Jeg er dessverre ikke verdens mest tålmodige person når det gjelder sånn fargelegging, men jeg må bare prøve. Fikk teste disse akvarellblyantene av Siri i Paris, og effekten er jo bare så fin! Ble ekstra ivirg etter handlettering kurset med Ashley Calder. Hun hadde meg seg et utrolig lekkert album hvor hun hadde malt en hel masse, lagd egne bakgrunner, titler - jeg ble kjempeimponert - og ikke minst inspirert!
Jeg må lage LO til BadGirlskits Top Designer og! Jeg gikk overraskende videre etter å ha hurtigscrappet et bidrag mellom Paristuren og Stavangerturen, så nå må jeg jo anstrenge meg for å levere noe ordentlig. Konkurransen tilspisser seg med bare et par uker igjen, så jeg regner egentlig ikke med å komme videre etter denne uka. Men jeg må jo prøve! :D
Til slutt et par bilder fra Stavanger/Papirfesten:

Kerry Lynn!

Katta på jakt etter rub-ons!

Xstine og Ania!

8 kommentarer:

Lene S sa...

Å så gøy!! Jeg kunne godt tenkt meg litt av all den inspirasjonen du har fått i det siste. Får titte litt i galleriet ditt i stedet ;o)

Ha en super uke!

Klem :o)

mari sa...

så bra du koste deg!!det gjorde jeg også, til de graaaader:)

kjempekjekt å treffe deg, å håper definitivt det ikke blir siste gang:)

klem

CHRISTINE sa...

var kjempekjekt å treffe deg :D ble superinspirert av å sitte ved siden av deg! (og så fikk jeg litt prestasjonsangst *fnis*)

bra du kom deg vel hjem! håper vi snakkes en annen gang? :)

Annette sa...

Gleder meg til å se hva som kommer i galleriet ditt fremover!!!
Det høres ut som du har hatt noen utrolige dager både i Paris og Stvg. :-)

Også til slutt MÅ jeg bare kommentere "The spirit of gentleness"-LOen din som var helt utrolig nydelig!

ania sa...

TUsen takk for helgen!! :D Akvarellblyanter høres spennende ut da....gleder meg til å se mer :D

Linda sa...

Du er så effektiv!! Og ikke minst flink! Så Loene dine i galleriet og de er rålekre! :-)Du kan scrappe alt du, alltid. :-)

Høres kjempekoselig ut på Papirfest!!

Klem

Vibeke Spigseth sa...

Hei!

Takk for sist!!!! Så koselig å sitte sammen med deg! Og så masse inspirasjon jeg fikk, da! 3D puter here I com! LOL

Hun tyske tror jeg heter Aline på SIS.

Rita sa...

Så gøy med (enda en :) ) Papirfest. Skulle veldig gjerne vært med der også jeg :) Knall fine sider du hadde laget også - som alltid.
*klem*