mandag, oktober 29, 2007

Nytt liv

Nå skjer det mange endringer i livet mitt. På tirsdag i forrige uke fikk jeg jobb på Gillers Hus i Røyken. Det er en scrappe/hobbybutikk og jeg har allerede startet å jobbe der. Tenker jeg begynner for fullt på fredag eller mandag, for jeg måtte jo først få ordnet full SFO til småjentene. ;)
Det er iallefall kjempemoro! :D

Men - som jeg skrev et par poster under her. Man får noe og må gi slipp på noe annet. Og det betød for min del at jeg måtte si fra meg designteamjobben min hos Papirloftet... Kjempetrist - men sånn er jo livet noen ganger. Og når jeg bare fikk tenkt meg litt om, har jeg jo vært heldig, for jeg har fått fire nye venner som jeg garantert kommer til å holde kontakten med. :D
Og vi skal jo møtes i Paris neste høst! *hihi*

Her kommer en LO som jeg laget i helga. Jeg fant dette bildet av Hanna og synes hun er så utrolig søt på det. Og det er så typisk henne - søt og smilende og i godt humør!


12 kommentarer:

Sonja sa...

For en herlig Lo, med en søt jente!! Ps: jeg har tagget deg (",)

Kathrine sa...

Kjempelekker LO!

Skjønner at det er rart å slutte i designteamet - og det er et stort tap for papirloftet så mye flott som du lager! Jeg syns det høres ut som en spennende jobb du har fått deg og håper du vil stortrives!

Irene sa...

Som vanlig en aldeles nydelig LO du har laget.
Gratulerer med jobb!
Tenker det blir litt av en overgang, men jobben høres jo kjempespennede ut. Ønsker deg lykke til i jobben.

Salte sa...

Gratulerer så mye!!! Flott LO du har laget også :-) ..som vanlig!!

Rita sa...

Så gøy at det er Gillers Hus du skal jobbe hos. Da kommer vi jo garantert til å treffes innimellom der :)
Nydelig side du har laget. Skjønt bilde av Hanna :)
Ha en fin uke, og masse lykke til i ny jobb.
*klem*

mari sa...

gratulerer så mye med jobb!!!
trist du må gi slipp på Papirloftet:( men det er som du sier, at man kan ikke gjøre alt.
Lekker LO av Hanna, så søt hun er!

klem Mari

Camilla sa...

Så utrolig lekker LO av Hanna:)

Så trist at du må slutte på DT til Papirloftet, du lagde mye der som var stor inspirasjon. Men jeg skjønner jo at prioriteringer måå gjøres. Kjempe moro at du har fått jobb på Gillers Hus da!!! Blir nok kjempe spennende og utfordrende det også:)

Masse lykke til!!!

*Klem*

_Kine sa...

Jeg syns jo det er aldeles kjempetrist at du ikke er på design teamet lenger, men som jeg har sagt før, jeg unner deg virkelig denne jobben. Lo'en din er kjempesøt, virkelig stilig at du har inkorporert et av stemplene på den! Ha en fin uke, og tusen takk for det koselige kortet og Paris-cd'ene som dumpet ned i postkassa på lørdag :) *klem*

Monica sa...

Kjempefin LO av en nydelig og blid Hanna :)
Gratulerer igjen med ny jobb. Skjønner godt at du syns det er trist å slutte på DT til Papirloftet, men jobb hos Gillers hus høres jo veldig morsomt ut det også da. Midt i blinken egentlig! Jeg gleder meg til å komme og besøke deg på jobb! :)
Masse lykke til.
Klem

Silje Røe Hagland sa...

Grattis med ny jobb! det hoertes kjempe spennende ut, og ikke minst GOEY!!! :)

Nydelig bilde, og lekker LO!! :)
Haaper du har en fin uke!

:)

ania sa...

*stor klem* litt av en omveltning - så spennende! Håper det å jobbe i en hobby/scrappebuitikk er like kjekt som jeg inniblder meg? :D Røyken, mhm...får be mamma om å ta en liten stopp neste gang vi er på vei til mormor (som bor i Drammen) :)

Ellen sa...

Oi - er dte på Gillers hus du har begynt å jobbe?? Broren min bor jo rett i nærheten! Så kult! Gratulerer forresten! Snd med designerjobben da, men håper du har tid til scrapping fremdeles! *klem*