søndag, oktober 21, 2007

Kortlaging

Jeg har sagt det før - jeg er ingen kortlager. Jeg lager kort til burdager og sånt, men har liksom gjort det fordi jeg føler det har vært forventet. ;)
Men - her om dagen satte jeg meg ned for å lage et kort til en av Hannas små venninner, og guess what - det var moro!!! Jeg tror det må ha noe med disse lekre stemplene fra Papirloftet og Linda Mortensen Design, for jeg stoppet ikke før jeg hadde en liten bunke på 11 kort! Heldigvis går jentene mest i jentebursdager - for det ble 11 jente/prinsessekort!

Her er et par av dem:

8 kommentarer:

_Kine sa...

Jeg syns kortene dine er kjempelekre! Og det er alltid smart å ha noen kort på lur...
Jeg leker med disse stemplene i skrivende stund, de er sååå fine. Ha en flott søndag! *klem*

Nina sa...

Så lekkert kort :) De stemplene er jo så søte, men hos meg har sånt lett for å havne til pynt :S

Stine sa...

Skikkelig lekre kort du har laget! Har sett på disse stemplene tidligere, og nå ble jeg jo enda mere fristet til å bestille. Smart å ha på lur ja! :)

Linda sa...

Du lage jo rålekre kort!! Også 11 da!! *dåne* Og enda bedre at du syns det er gøy. Jeg skjønner veldig godt hva du mener - jeg har heller aldri før vært sånn ihuga kortlager, men det senere året så har lysten kommet snikende. Jeg ser først og fremst en mulighet til å være kreativ på en annen måte enn på en layout. Det er en forfriskende avveksling, og kjempemoro da. Hihi. Også gøy å gi hjemmelaget. Og papirloftet stempler hjelper absolutt på lysten også. :-)

Klem

Anne sa...

Så flotte kort du har laget Catrine....jeg har også akkurat for øyeblikket fått litt mer dilla på kort, noe jeg aldri hadde trodd. jeg er nemmlig i full gang med 40 julekort så det tar jo sin tid før alle er ferdige.Greit å være ute i god tid.

Rita sa...

WOW, 11 kort!! *stum av beundring* Og så nydelige kort du lager også. Stemplene fra PL er bare helt skjønne. Fikk testet ut et par i helgen, og er helt forelsket.
Ønsker deg en fin-fin uke.

*klem*

Sylvi sa...

Nydelige, delikate og rene kort!! Lekkert!!!

Jeg har også kjøpt super søte stempler av Siri! ...men jeg må nok øve litt til... ;-)

Klem

*Camilla* sa...

Utrolig nydelige kort!
:) Lekkert som vanlig!

Hilsen Camilla