onsdag, oktober 31, 2007

Halloween


Tre hekser og et ubestemmelig uhyre/dyr/troll - det var jentene mine.
Vi har vært nede på skolen på Halloweenfest i regi av skolekorpset. Jentene tok først en liten tur rundt i gata og samlet godteri før vi dro ned der for å spise det ,og være med på litt leker og sånt.
Eldstesnuppa skulle egentlig ikke kle seg ut, men endte opp i sort og med litt sminke og heksehatt hun og. Og så var hun med småjentene rundt på "knask eller knep" - men selv fikk hun godteri hjemmefra. Litt for stor for å gå rundt og tigge nå. ;)
"Uhyret" mitt var med venninner og nektet å bli med på Halloweenfesten. De må ha gått rundt ganske lenge, for godteribøtta var full da hun kom hjem!

Er de ikke søte!?!?!? *hihi*

6 kommentarer:

Berit sa...

Alle er søte! Når man vet at de har masse glede i hjertet ;) Her har det vært utallige monstre og hekser på døra. A har vært på fest hos naboen - og fått i seg mer enn nok sukker ;) Jaja... det er en gang i året - og en anledning til å finne på no' i mørket - og til å komme sammen!! ;)

Klem

Silje Røe Hagland sa...

oi! Kule bilder!!
Er paa jobb jeg, saa har ikke sett noen monstre..enda! :)

Kjekt aa hoere at folk har Halloween der hjemme ogsaa:)

_Kine sa...

Så søte de er! Jeg hadde masse barn som ringte på døra i går, derav en bitteliten Darth Vader! Han var så søt at jeg tror jeg fylte opp halve posen hans ;)

ania sa...

Haha så søte de er :D Nydelige små (og store) hekser og umm... monster :P

Monica sa...

Så søte de er :) Men gosj, den masken til Kaja...*dåner litt* Glad hun ikke kom på døren min *fnis*, var faktisk ingen som kom hit. Høres ut som om dere hadde en fin "feiring".
Klem

Anne sa...

Oi, oi her var det flere skumle Hallowen ansikter :-) Oda var også heks, og gikk uti gata og fikk masse gotter. Men den maska til Kaia så jo skikkelig skummel ut....jammen meg godt ikke hun kom her på døra :-)

Her er det skikkelig høstvær idag med regn og vind så det holder. Ønsker deg en videre god dag.