mandag, september 24, 2007

Paris!

Bare et par dager igjen, så setter jeg og resten av Papirloftjentene kursen mot Paris!!! Bildene er endelig klare og jeg tror jeg har noenlunde kontroll. I morgen må jeg stryke klær og pakke kofferten. Jeg er spent på hvor full den blir når jeg er ferdig. Må jo passe på å ha litt plass til litt shopping og!

Og i dag har jeg fått scrappet class 3 i Top Designer og. Jeg måtte jo bli ferdig nå før vi reiser, og det var ikke noe alternativ å la være å bli med når jeg først kom videre. Oppgaven denne gangen var å bruke et Design Element og jeg valgte size/størrelse. Syntes det passet bra til bildet av bitteliten nyfødt Elise.

I morgen må jeg som sagt får pakket og ordnet og ikke minst shinet huset litt. Mor og far kommer for å holde orden her når jeg er borte. Ja, og så må jeg visst stryke litt klær... Bhlææææ!

15 kommentarer:

Heidi sa...

WOW, kreativ løsning Catrine!!! Regner med at spenningen stiger for hver time til turen nå... Dere kommer sikkert til å ha det råååååååååå kult!!!!

Vibeche sa...

SÅ nydelig LO du har laget, den falt jeg helt for :)
God tur til Paris ( litt misunnelig der ja)

Camilla sa...

Nydelig LO! Så herlige farger- og så søtt med bare et lite bilde og det flotte hjertet! Ha en riktig god tur til Paris *misunnelig*
Håper du tar mange bilder og legger ut på bloggen

Cecilie sa...

Så fantastisk vakre LOer du har laget i det siste!! Hvis det er til noen trøst, er det fullstendig kaos i forberedelsene mine også. Massevis av overtid, syke barn osv osv - det er nesten et under om jeg klarer å få med meg alt jeg skal imorgen. Men uansett: det skal bli så BRA!! Gleder meg til å reise sammen med deg! Klem

_Kine sa...

Sååå nydelig! Dette er min nye Catrine-favoritt tror jeg. Sees i morgen!

aase sa...

Utrolig flotte Loer her Catrine!! jeg blir ikke mett av p� se p� de!! Jeg �nsker deg og ditt reisef�lge en riktig fantastisk tur!!! Jeg er ikke mindre misunnelig enn de andre her!!

Du fortjener virkelig en slik tur Catrine!! Kos deg i tusen!!!!!!

Anonym sa...

Så nydelig den LO´en var. Kos deg masse i Paris - garantert velfortjent :-)

Monica sa...

Nydelig LO!!!
Og Paris...dere er så utrolig heldige altså!! Du må ta masse bilder og gi fyldig referat når du kommer hjem sant :)

Linda sa...

Layouten var utrolig lekker!!! Spennende design!

Nå er det jammen meg blitt sånn at i morgen reiser vi!!! Helt ike-til-å-tro at tida flyr så fort! Gleder meg så mye!! See ya soon! :-)

Klem Linda

Rita sa...

For en utrolig nydelig side. Sitter her med masse reisefeber og gleder meg sååå masse til å komme meg avgårde. Masse god tur nedover, så sees vi imorgen :)

ania sa...

Helt nydelig LO!! Ha det riktig gøy i Paris!! :D

Kathrine sa...

LOen din er nydelig! Gleder meg til å se alt det lekre du har laget i Paris!

Anne sa...

For en nydelig lo du har laget.....det er jo evigheter siden jeg har vært innom her og sett :-) Du er så utrolig flink til å lage lekre lo'er.

Så heldig du er som sikkert akkurat nå er i Paris. Håper du legger inn bilder i bloggen etterpå slik at vi kan se hvor gøy du har hatt det. Regner med at dere storkoser dere på tur.

Anette S sa...

For en fantastisk LO! Håper dere har hatt en flott tur i Paris!

Hege sa...

Håper du nyter dagene i Paris! Nyyydelig LO igjen!