torsdag, august 16, 2007

Bare noen dager igjen nå

... så braker det løs - med skolestart og hverdag igjen.
Det er så rart å tenke på at jeg har fire skolejenter nå - og en av dem på ungdomsskolen...
Jeg tror de gleder seg til å komme igang igjen alle sammen. Hanna er kjempespent, og jeg tror vel Ida gruer litt. Det er mest det å ikke vite hvem hun kommer i klassen med og lærere og sånt tror jeg. Hehe, jeg tror kanskje jeg er nesten like spent som henne forresten. ;o)

I dag skal vi en tur til Kongsberg. Ida skal klippe seg, og hun ville gå hos tante. Så da tar vi en liten tur dit.
Og så må jeg innom et sted og se om jeg ikke får tak i regntøy til småjentene. Med det været som er her, er det best å ha sånt klart til skolestart. Ja, selv om det faktisk er sol her nå!

Ellers en layout jeg laget her en dag. Kom plutselig på at jeg har disse lekre Rouge de Garancepapirene, og de passet så fint til bildene av Hanna med hull i ørene. Ellers har jeg lagt inn to nye LO'er hos Papirloftet i dag.


Ser det er kommet ny Scrapjack og - denne gangen er det en nydelig LO av Genevieve Simmons som skal liftes. Jeg tror jammen jeg skrev ut et bilde som vil passe bra til den i går.

I morgen skal jeg på Kick Off treff hos Papertrends. Det blir moro! Men det betyr at jeg må pakke scrappesaker og forberede LO'er og bilder - og der sliter jeg litt... Det er jo så vanskelig å vite hva jeg vil scrappe før jeg sitter der. *hehe*

Ja, og så nærmer jammen Paris og PACS seg med stormskritt. Neste uke må jeg avgårde og få pass, og jeg må sjekke om jeg har alt av utstyr og scrappeting jeg trenger. Herlighet som jeg gleder meg - det er nesten så det er litt uvirkelig!

Og ikke nok med det - helga etter drar jeg med meg familien til Stavanger for å bli med Papirfesten! Jeg har masse gøy å se frem til i høst!

3 kommentarer:

_Kine sa...

Så flott layout! De papirene er virkelig lekre! Jeg fikk hjertet i halsen da jeg så at de skulle ut av sortimentet og bestilte meg like greit en til ;)

Lykke til med skolestart for dere!

Kathrine sa...

Kjempeflott LO! Jeg liker virkelig godt rdg. Blir en spennende høst både på hjemmefronten og på scrappefronten skjønner jeg!

ania sa...

Den var helt nydelig Catrine!!
Snart skolestart her og - men her er det mamma'n som er mer spent enn skoleeleven hehe... kos deg masse i helg og med forberedelsene fremover...gleder meg til å treffe deg igjen i Stavanger :)