søndag, juli 29, 2007

Kosedag


I går var en ordentlig kosedag.
Vi dro ned til Drammen litt utpå dagen og gikk tur langs elva. Jentene storkoste seg og været ble faktisk veldig bra. Vi gikk avgårde med jakker og paraply i hendene, men til slutt forsvant både jakkene og genserne til småjentene. ;)

Jeg fant den superkule grafittiveggen. Bare synd jeg ikke hadde med eget kamera, for bildene ble dessverre ikke så bra som jeg håpet... Men et og annet ble da ok iallefall. Tror nok jeg må tilbake en annen dag uansett. ;)
Etter turen gikk vi til Bragernes Torg og koste oss med pizza og is som vi satt ute og spiste. Og så avsluttet vi med litt shopping. :)

I dag har vi ingen store planer. Jeg håper jeg får begynt på NM oppgavene. Jeg har noen planer, men mangler et par bilder som jeg får prøve å fikse i løpet av dagen.
Og så skal vi til svigers og spise middag. Det er jammen deilig å slippe å finne på og lage middag av og til. :)

Jeg fikk forresten pakke fra Papirloftet/Siri for et par dager siden. Superkule Danyeela mønsterpapirer i lettersize. Jeg gleder meg til å lage noe med dem. :)

8 kommentarer:

_Kine sa...

Høres ut som dere hadde en koselig lørdag :) Jeg fikk også Danyeela-papirer i forrige uke, gleder meg til å ta dem i bruk.
Og NM ja... Jeg hadde håpet på å få tatt noen sommerbilder som jeg kunne bruke på den doble oppgaven, men hvor er sommern, liksom?

Heidi sa...

Høres ut som en koselig lørdag!! Denne veggen var kuuul!!!
Lykke til med NM oppgavene!

Ha en flott søndag.

Klem

Surfine sa...

Det høres ut som en skikkelig kosedag!! Tøff grafittivegg, du får ta deg en tur igjen med eget kamera da vet du;o) Ha en fin dag!

Lene S sa...

Så deilig med kosedager! :o) Og den grafittiveggen var da utrolig kul!! Håper på å se bilder fra den ;o)

Ha en fin uke!

Lene S sa...

Jeg mente: Håper på å se flere bilder fra den veggen ;o) (Det går litt fort i svingene her når jeg skriver, hi hi)

ania sa...

Så mange flotte bilder! :) Særlig det første med Elise og Hannah var jo bare så superkoselig!! :) Blir spennende å følge med på NM videre!! :)

Kathrine sa...

Å så flotte bilder!
Høres ut som dere hadde en herlig dag!

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色