tirsdag, juni 19, 2007

Advarsel - skryteinnleggJa, du leser videre på eget ansvar. :P

I dag var endelig dagen for 7.klasse sin revy. De har øvd siden etter påske og i dag kom endelig dagen der de skulle få vise seg frem på ordentlig. Først hadde de en forestilling for hele resten av skolen - omtrent 300 stykker tenker jeg. Gymsalen hadde iallefall vært stappfull.

Og i kveld var det foreldrenes tur til å få se. Og det var så gøy og de var så flinke. Og jenta mi var jo selvfølgelig aller flinkest. :P

Hun sang først Summer Nights fra Grease, hvor hun var Sandy. Og så var hun med og sang en melodi fra High School Musical. Litt annet og - men dette var det viktigste. Det gikk kjempefint og hun fikk masse skryt. *stolt*

Ellers var det sang, sketsjer og mye moro - til og med lærerne sang. De hadde laget en sang og kledd seg ut som våre 7.klassinger. Utrolig kult og moro!
Jeg filmet hele revyen og Arve knipset bilder. Her er et par av Ida. Jeg måtte croppe og fikse for å unngå å få med andre, så de er vel ikke helt bra. Men jeg må jo vise frem store jenta mi. :)

Og etter revyen og kloke ord fra rektor til barna våre, var det kaffe, kransekake og is. Veldig hyggelig avslutning på 7 års skolegang. :)

7 kommentarer:

Vibeche sa...

Klart en har lov til å skryt og være stolt :) Ser ut som en kjempe sommeravslutning :)

Sylvi sa...

Man kan aldri få gitt for mye ros! - verken til egne eller andres barn. Positiv forsterkning er bra og de vokser på det :o) Hvorfor skal vi ikke få ha lov til å være stolte av våre egne barn? :o)

Klem

_Kine sa...

Så koselig, Catrine! Du har all grunn til å skryte. Da jeg gikk i 7. (eller 6. som det het dengang), hadde jeg aldri turt å stå på en scene foran aå mange mennesker!

Hege sa...

Skryt i veg - hun fortjener det! Jeg er imponert over hvor uredde "ungdommene" er i dag. Jeg er glad for at de får annen presentasjonstrening enn hva vi fikk på 80- tallet...

Ha en flott dag!

Anne sa...

For en FLOTT "Sandy" jente du har Catrien. Skjønner godt at du både er stolt og sikkert rørt over henne. Hun er nok glad for at det er sommerferie nå. Det må sikkert være både spennende og rart for henne og begynne på ungdomskolen etter ferien. Da blir de plutselig så store!

Ønkser deg en FIN helg

ania sa...

Så vakker hun er da! Klart du må skryte av jenta di - å fremføre noe for 300 personer live kan være litt småskummelt! :D

Kirsten sa...

Skryt er bra det :D
Tenker det var klump i halsen også jeg, over å se den lille men så store jenta være så flink!
Ha en fin uke!