lørdag, mai 12, 2007

Vel hjemme

Da er vi vel hjemme igjen etter en utrolig flott uke på Frambu! Vi har kost oss med god mat, flott opplegg med turer og kos, rodd både kano og robåt, grillet marshmellows og hatt interessante og flotte foredrag. Ungene har storkost seg i skolegrupper. Vi har badet nesten hver dag - jentene to ganger om dagen, og det har vært hyggelig å treffe de andre familiene! :)
Bilder kommer når jeg finner kabelen til kamera. ;)

I går avsluttet jeg en fin uke med et utrolig hyggelig bursdagstreff for Kirsten/Gyda hos Papertrends. En bråte koselige scrappere og masse moro! Og så var det kjekt å få hilse på Kathrine, Ellen, LeneS og Gudrun i rl. :)

Ja, og så fikk jeg faktisk scrappet 6 LO'er! :)

Nå går vaskemaskinen for fullt her. Det blir mye skittentøy når alle sammen har vært borte i 5 dager.
Ingen store planer for helga heller. Slappe av, rydde litt og komme i orden igjen tenker jeg. Og kanskje scrappe litt. Jeg var og hentet en super pakke fra Papirloftet i dag, så det frister veldig. :)

Jeg legger ved en av LO'ene jeg laget i går - etter en skisse av Gyda.
8 kommentarer:

_Kine sa...

Så kul layout! Digger at du har fått så mange bilder på en lo, det er noe av det jeg syns er vanskeligst. Hyggelig at dere har hatt en fin uke :) Jeg venter på en schvær pakke jeg også. Det er liksom julaften et par ganger i måneden ;)

Lene S sa...

Tusen takk for i går Cathrine! Det var så koselig å møte deg i rl! Du er virkelig ei kjempkoselig jente! :o) Og du laget jo så mye flott! Selv fikk jeg laget en ferdig og en nesten ferdig. Er aldri veldig produktiv på treff ;o)

Ha en fortsatt fin helg!

Klem Lene

Sydney sa...

Så flott at oppholdet på Frambu ble
både lærerikt og kjekt. At du klarte å scrappe 6 sider på treff er rett og
slett imponerende!!! Likte veldig godt du har lagt ut i bloggen din.

Anonym sa...

Så flott at dere kosa dere på Frambu :) Og 6 LO´er på treff *sjokka* Jeg kommer sterkere tilbake en annen gang ;)

Rita sa...

Tusen takk for en kjempe koselig kveld, og for selskap på veien hjem. Var deilig å slippe å kjøre hele veien alene. Kjempe gøy også å få kikke i albumet ditt, sidene dine er om mulig enda flottere irl. Ha en fortsatt fin helg.

Klem

ania sa...

For en utrolig nydelig LO! Og jeg er ikke lite misunnelig på deg som rakk å få med deg bursdagsselskapet! :D

Cecilie sa...

Så flott at dere fikk en fin uke på Frambu! Og 6 LOer på ett treff! Wow; jeg skjønner at jeg har mye å lære! Nydelige ble de også! Ha en herlig søndag :)

Ellen sa...

Hjelp - 6 LO'er!? Du er jammen effektiv (og flink da!) Utrolig hyggelig å få treffe deg på fredag! Det var faktisk en stor opplevelse å se så mange nettvenner i virkeligheten sånn på en gang! Ha en fin søndag!! Klem, E*