søndag, mai 20, 2007

På to hjul


Se, Hanna kan sykle. Uten støttehjul og greier! *stolt*

Vi fikset den lille sykkelen til henne for en måneds tid siden og tenkte at den ville være fin for henne å lære å sykle på i løpet av sommeren. Hun har egentlig aldri vært særlig interessert i å sykle og har igrunnen vært engstelig selv med støttehjul på. Så hun har bare såvidt prøvd seg på to hjul.

Men inspirert av Kattas post om å sykle uten støttehjul (eller var det en LO?), tenkte jeg at i dag skal vi prøve litt mer iherdig. Så vi fant hjelm og tok sykkelen med opp i gata. Og jeg løp bak - frem og tilbake. ;) Og så fikk hun renne nedover en svak bakke bare for å føle på at hun klarte å holde balansen. Og etter en 20 minutters tid syklet hun litt alene!

Så bare avbrudt av middag har hun syklet og syklet i dag. Hun synes det er kjempemoro og er så stolt over at hun faktisk klarer det!
Spørs om vi ikke må ut og kjøpe litt større sykkel til henne senere i sommer! :)

14 kommentarer:

Kjersti sa...

så flink hun er! Og fortjener virkelig en 16-20 tommers rosa sykkel uten støttehjul :)

Nina sa...

Wow så flott da!! Og en søt liten rosa en burde nok være på vei ja ;)

Anette sa...

Så flink hun er. :o) Gøy når de klarer det, og vi er vel minst like stolte som de er selv?

Anette S sa...

Åh, så flink hun er! Å lære å sykle er stort. Jeg husker faktisk svært detaljert den dagen jeg lærte det, men det er maaaange år siden nå!

Lene S sa...

Så flink hun er! :o) Det er virkelig en helt spesiell følelse når barna lærer seg å sykle! LOL

STINES SCRAPPEROM sa...

Så flink hun er da. Det er stor stas å lære seg å sykkle ja =)

Anne sa...

Så flott blogg du har Catrine. Jeg har vært innom og sett flere ganger i det siste men aldri lagt igjen noen spor. Så nå tenkte jeg at det var på tide og skrive noen ord.
Så flink Hanna er til og sykle. Vi hadde også tenkt at nå skal vi prøve og ta av støttehjulene på Oda sin sykkel.
Ser at du har begynt og scrappe babybilder av Hanna også....så bra! Du er jo bare så flink scrapper og inspirerer iallefall meg med de flotte kunstverkene dine.

Stine sa...

Så flink sykkel-jente, og artig at du tok bilde! (Vi scrappere er kanskje flinkere til å få dokumentert sånne viktige ting da..) Selv om det er mange år siden husker jeg faktisk dagen jeg lærte å sykle uten støttehjul-skikkelig frihetsfølelse, hehe.. :)

Hege sa...

SÅ stolt syklist! Husker følelsen av å lære seg å sykle for egen hånd!
Og det posealbumet var kjempeflott altså! Du er så kreativ!
Og fint om du sender hodet mitt i retur om du ser det ja ;)

Kathrine sa...

Oi oi så flink da!
Det er vel en av de der kodene man må knekke og så glemmer hun aldri hvordan hun gjør det. Nå datt jeg inn i en filosofisk tankegang om kunnskap man ikke kan uttrykke så nå skal jeg komme meg ut av bloggen din LOL

Monica sa...

Så flink hun er da!! Ikke rart man blir stolt da!!;)
Ha en super uke!!

Kirsten sa...

Så flink! Og så stor! Og så gøy!
Sykkel er kult her også, men jeg hadde liksom ikke tenkt at hun skulle få sykkel før hun fikset det uten støttejul, men det var visst i teorien før jeg stod her med en hoppende Guro som ville sykle *fnis*

Linda sa...

Kuuule jenta!!! :-) Her driver jeg å skrur av og på støttehjulene hele tiden. Hehe. Han vil ha uten, men tørr ikke helt å slippe seg enda så da blir det sånn. Håper du har det fint catrine og koser deg i våren. :-)

Sylvi sa...

Tenker hun er stolt, ja!!! Det er jo så rart - for plutselig kan de liksom sykle på orntlig :o)