tirsdag, mai 01, 2007

Min nydelige 10-åring!Onsdag i forrige uke ble Kaja 10 år!
Det betyr og at det er over ti år siden vi flyttet fra Stavanger og til Østlandet. Tiden flyr!

Vel, onsdagen ble hun vekket før syv for at Arve og skulle få være med da hun åpnet gaven fra oss. Hun fikk en grønn Ipod som virkelig falt i smak!

Dagen ble ordentlig feiret på søndag med familiebesøk og kaker og is! Da fikk hun DS spill, smykke og penger. Så nå sparer hun til noe hun ikke helt vet hva er enda. ;)

Ja, og så var det jo messe i helga. Som vanlig kræsjet det med Kajas bursdag og selskap, men jeg fikk iallefall med meg messetreffet på Papertrends! Masse folk og kjempehyggelig stemning. Jeg fikk tilslutt laget nesten to layouter og det er jeg jammen fornøyd med etter de siste ukenes labre innsats på scrappefronten. :)

Og så var Krisin så snill å kjøpe med det nye bladet ViScrapper til meg. Det svarer helt klart til de høye forventningene. Og Nina, Linn og Vibeke kan virkelig være stolte av debuten sin!
Ja, og så var det jo moro at begge de to layoutene jeg sendte inn kom med i bladet.

Jeg fikk forresten levert NM oppgavene i går. Ikke akkurat kjempefornøyd (særlig ikke med den doble), men de er helt ok. Og så er det jo moro å være med når det først arrangeres NM.

10 kommentarer:

Nina sa...

Takk for sist :D Fikk du virkelig laga nesten to LO´er altså *ler* Det var ikke dårlig med den gløden du viste mens vi satt der :P

_Kine sa...

I-pod er ingen dum gave det :) Jeg har snart hatt min i 3 år, og den holder seg like bra. Jeg er sikker på at NM-lo'ene dine ble kjempefine. Ha en fin vårdag!

Cecilie sa...

Gratulerer på etterskudd med 10-åringen! Hun er helt skjønn!
Jeg er også sikker på at NM-bidragene dine er supre, det kan ikke komme noe ikke-bra fra din kant ;). Ha en finfin kveld!

Nina sa...

Takk for sist :O)
Fine bilder av en nydelig 10-åring.
Gleder meg til å se NM-bidragene dine altså - er sikker på at de er fantastiske!

ania sa...

Tiden går fort ja - gratulerer med tiåringen! :) Gleder meg til å se hva folk rundt har fått til med NM - her har jeg ikke giddet gjøre noe siden tanken på å sende inn LO'er og greier gjør meg litt småmatt *fnis*

Linn Kristin Stølan sa...

Jeg er også overbevist om at dine NM-LOer er flotte! Jeg orket ikke være med, ble litt matt av den doble oppgaven... I tillegg til at jeg aldri får somlet meg til å være med på konkurranser... Men jeg har jo laget et blad i stedet. Takk for at du liker bladet vårt - og takk for de flotte bidragene!!!Gratulerer med 10-åring i hus også!

Maria sa...

Heisann!

Er en tur innom for å se hva du driver med. Flink du var som produserte litt...hehe...jeg holder på litt ''under tvang'' nå da søsteren min skal få en BOM av meg i konfirmasjonsgave. Tror jeg blir ferdig i kveld...puh! Etter det tror jeg at jeg også tar en kreativ pause. Gratulerer med dagen til jenta di!! Klem Maria

PS: savner forumeeeeet

Kathrine sa...

Gratulerer med tiåring! Jeg kan ikke se for meg NM-loer fra deg som ikke er bra faktisk - blir spennende å se hvordan det går med deg der etterhvert.

Anette S sa...

Så bra at du fikk levert til NM! Jeg er sikker på at de er kjempefine! Jeg er som kine kjempefornøyd med min ipod. Den er godt over to år og still going strong! Nydelig 10-åring har du!

Kirsten sa...

Gratulerer med tiåringen! Hun er virkelig nydelig også altså :D
Og jeg syns du skal være stolt av at du faktisk fikk levert til NM, jeg kom aldri så langt at jeg begynte å se på oppgavene engang *fnis*
Håper dere får en fin uke, og at du hopper av på vei tilbake neste fredag!
Snakkes plutselig!