torsdag, mai 24, 2007

Idag/kveld har jeg scrappet! Først gjorde jeg ferdig en LO jeg startet på for et par dager siden, og så er jeg godt igang med enda en! :) Ingen av dem er scannet, så da blir det en gammel M-Game LO her i stedet. (Kan jo ikke lage innlegg uten hverken LO eller bilde...) Det er liten Hanna som nyser og slår ut med armene. Synd jeg har kuttet bildet og ikke fikk med hele jenta, men jeg skylder på at det var før scrappingen. ;)


Ellers har jeg bare tre barn hjemme i natt. Hanna dro nemlig på overnatting med barnehagen i dag. Jeg har fått både MMS og SMS og de har tydeligvis hatt en flott dag, og hadde sovnet uten hjemlengsel...
Hanna var så søt i går kveld da jeg skulle gi nattakos. Jeg sa jeg måtte få en ekstra god kos av henne, siden hun ikke ville være hjemme kvelden etter. Da så hun litt oppgitt på meg og sa, "jammen mamma, jeg kommer jo hjem på tordag og da kan du få kos igjen".

9 kommentarer:

Carrin sa...

Åhh, denne LO`en er bare så nydelig! Du har en sånn ro og harmoni over samtlige av dine LO`er.
Overnatting i barnehagen?! Tror jeg hadde vært den som fikk søvnproblemer i den forbindelse, men så bra at det gikk fint!!

Nina sa...

Husker Camillas første barnehageovernatting - ho var bare 3 :-O Hyggelig når de er borte og deilig når de kommer hjem...
Den LO´en er kjempelekker, kutta armer eller ei, og man kan jo ikke skrive blogginnlegg uten bilder nei ;)

Monica sa...

Nydelig LO, Catrine!! FAntastiske farger, og nydelig stæsjet!!
Sikkert kjempespennende med overnatting med barnehagen for ei lita ei, men jeg tror nok som carrin, at jeg hadde nok sovet litt urolig den natta gitt! *fnis*

Sylvi sa...

Overnatting er kjempe stas! Søt liten Hanna som nyser :o) Jeg skal staks begynne å scrappe babybilder jeg også - skal scrappe tilbake til da eldstejenta ble født.

Ha en fin pinsehelg! :o)

Hege sa...

Så herlige kontraster i dette innlegget Catrine. Den nydelige LOen av en nydelig liten hjelpesløs Hanna og teksten som omhandler en jente som er i ferd med å bli selvstendig og "uavhengig". Ha en riktig fin pinse!

Klem

elisabeth sa...

oj oj oj her var det masse fint..
Du er kjempe flink!!

Lene S sa...

Nydelig side! Og så må jeg si at det hege sier over her er så sant! Morsomt å følge med disse små individene som utvikler seg fra dag til dag, fra små hjelpeløse bylter til sterke flotte små personer ;o)

Ha en fortsatt god pinse!

Klem

Anette S sa...

Supersøt LO! Elsker arkene du har brukt! Det var bra det gikk fint på tur! Skjønner godt at det er minst like spennende for deg som for Hanna! Hun er jo lille jenta di!

ania sa...

*fnis* barnehageovernattinger er kule :D