lørdag, mai 05, 2007

Helg igjen! Jeg synes dagene og ukene bare flyr avgårde. Det skjer noe hver eneste uke i mai. Mandag drar hele familien til Frambu. Uka etter er det 17.mai. Så er det overnattingstur for Hanna i regi av barnehagen (avslutning for førskolebarna), og så er det foreldremøte og førskoledag for Hanna. Og så blir det juni og en haug med skoleavslutninger... *hehe*

Jeg har forresten såvidt begynt å kjenne at jeg har lyst til å scrappe igjen. Laget ferdig en LO til Papirloftet i går, og har enda et bilde og papirer liggende klare på bordet. Håper jeg får til noe i kveld.
Siden jeg ikke har nye LO'er jeg kan vise frem, legger jeg inn noen av dem jeg laget til Papirloftet i april!
7 kommentarer:

Nina sa...

Her var det mange flotte LO'er! Masse lykke til på Frambu - og så sees vi på fredag. Gleder meg!

_Kine sa...

Høres ut som du blir bissi framover ja ;)
Den nye layouten din er superflott!! Jeg digger også den du har vist her med Rouge de Garance, den bare skriker om å bli trykket på når man ser i galleriet :) Ha en fin helg!

Helle sa...

Lekre LO´er som vanlig! Ja dette er en travel tid. Avslutninger og bursdager og fest og moro hele tiden. Kan bli litt mye av og til... Ha en flott søndag! Klem.

ania sa...

Oi, så spennende med Frambuopphold for hele familien! Håper den blir avslappende og lærerrikt for alle sammen! :) Digger LO'er fra din kant som vanlig -- såå mange her jeg virkelig liker godt om ikke alle sammen :)

Camilla sa...

Takk for koselig kommentar i bloggen min. Kjempekoselig å treffe deg i RL. Så utrolig mange nydelige LO`er du lagt ut her. gleder meg til å se nye fra deg hos Papirloftet. godt at scrappelysten er tilbake;)

Her er det også travelt om dagen så jeg kjenner meg godt igjen i beskrivelsen om at dagene og ukene bare flyr av gårde.

Lene S sa...

Oj så lekre sider Cathrine! Falt spesielt for de to øverste! Du har en herlig stil :o)

Elisabeths verden sa...

Bloggen din er kjempeinspirasjon, Catrine! Håper det er greit at jeg legger en link til den fra min egen blogg, sånn at jeg lett finner deg igjen :)