tirsdag, mai 29, 2007

Da er pinsehelgen over, og hverdagen er her igjen. Egentlig godt - særlig siden vi bommet på butikkens stengetid på lørdag og har levd på hjemmebakt brød og grandispizza hele helga. *hihi* Heldigvis fikk vi god middag hos svigers på søndag! :)
Ellers har helga gått med til litt oppussing og fiksing utendørs og litt mer luking av bed for min del. Storejentene har vært på kino hver sin dag med venninner og småjentene har lekt og syklet.

Jeg har scrappet litt i helga, både til M Game og en skissekonk. på Minneriket. Selvfølgelig slapp jeg opp for fotopapir, så det må jeg få tak i snart... Har en haug gamle, ferdig fremkalte bilder og, som jeg håper å få gjort noe med.
I går scrappet jeg en LO av Hanna i liggende lettersize. Jeg har jo foreløpig holdt meg til 12x12, men nå har jeg egentlig bestemt meg for å ikke være så veldig tro mot dette formatet mer. Det er moro med forandring, og dessuten passer mange av mine gamle, før-digitalkamera-bilder bedre i lettersize. :)

Denne uke er det førskoledagen som er den store begivenheten! I morgen er det foreldremøte og jeg får endelig vite hvem som skal være lærere på trinnet. Torsdag er det førskoledag! Hanna gleder seg masse!
Ja, og så har jeg fått vite at Idas lærer blir på Kajas trinn fra høsten av. Hun er vi kjempefornøyde med, så det er jeg så glad for. :)

Vel, jeg avslutter med en rar LO jeg kanskje tror blir forside i BOM'en min... Jeg fikk iallefall testet ut litt hambly. :P

5 kommentarer:

Nina sa...

Glemme åpningstidene ja *fnis* Ser deg for meg utafor butikken... Vel, man overlever jo et par dager ;)
Syns LO´en din var kul jeg - kanskje litt uvant til å være deg - men kul!!

Nina sa...

Oi, for en kul LO :D Den var skikkelig ikke-deg, men kul allikevel !

Lene S sa...

BOM siden din er jo kjempekul! Ikke rar!! ;o)

Lykke til med førskoledagen! :o)

Ellen sa...

Syns den ble kjempekul, den forsida!!:o) Artig å se bilder av den største av de flotte jentene dine også!

Heidi sa...

Knallkul layout Catrine!!! Godt å høre det var flere enn meg som bommet på åpningstidene før pinse... ;o)