fredag, mai 18, 2007

17.maibilder og litt scrapping


Et lite oversiktsbilde med 17.mai bilder herfra. Vi hadde en strålende dag - med sol og fornøyde barn. Dvs. dagen startet ikke helt bra for Hanna, som plutselig fant ut at penskoene var for små...! Heldigvis fant jeg noen brukte brudepikesko i en kasse, og de passet sånn noenlunde og hun var bild og fornøyd igjen. Ikke helt pent med de nesten hvite skoene til bunaden, men sånn går det av og til. ;)

Først var det barnetog. Ida og Kaja gikk med korpset, Elise med 2.klasse og Hanna og jeg med barnehagen. Hanna var jo rosaruss, og det var veldig stas! Deretter var vi hjemmom og spiste litt pølser før vi dro ned til skolen og arrangementet der. Jentene spiste is og popcorn, og var med på lekene. Det var underholdning og lek og noen fine timer.

Det var igrunnen godt å komme hjem til sofaen på ettermiddagen. Og litt senere koste vi oss med et enkelt koldbord og Kristins snickerskake og is til dessert! Deretter dro storejentene til venninner og småjentene lekte litt med en nabojente. Da klokka ble ni måtte de tvinges inn. ;) Og da sovnet de raskt når de først kom seg i seng. *hihi*

----------------------------------------------------------------------------------------------

Ellers har det ikke blitt så mye scrapping de siste dagene. Skriveren trenger blekk, og jeg er treg med å få shoppet. Ikke at jeg ikke har bilder som er fremkalt altså, men...

Jeg har forresten funnet frem alle de gamle albumene med bilder fra da de tre eldste jentene var små. Planen er å lage lettersize LO'er for å få unna noen av de bildene og få dem i ordentlig album. Så får jeg se om det blir bare lettersizealbum eller om jeg lager et ringalbum med både 12x12 og letter LO'er.
Men her er iallefall en liten sneakpeak på posealbumet jeg startet på forrige helg og en LO jeg ikke tror jeg har vist frem før.

4 kommentarer:

Kirsten sa...

Gleder emg vilt til du skal scrappe letter>!!!!
God helg, håper dere hadde en fin dag i går!

Hege sa...

Denne LOen var lekker! Nydelige farger - veldig passende til din skjønne frøken!

Nina sa...

Så mange fine 17. mai bilder du hadde tatt :) Lekker den LO'en også - herlige farger !

_Kine sa...

Høres ut som dere hadde en fin 17.mai! Den nye 17.mai-lo'en du har lastet opp i Papirloftets galleri var nydelig! Ha en fin helg!