lørdag, april 14, 2007

Vår!


Ja, nå føles det som om våren er her for alvor. Jeg ble til og med litt solbrent da jeg satt ute i går! Sånn går det når man er nøye på å smøre ungene men glemmer seg selv... ;)
I går kveld var jeg på mammakveld i 2.klasse. Det ble en hyggelig kveld, med ost og kjeks og koselige jenter! :) Jeg var hjemme ganske tidlig, for jeg hadde gått med en vond hodepine som ikke akkurat ble bedre utover kvelden... Men nå i dag tidlig var den borte vekk - og det hører til sjeldenhetene. Jeg pleier som regel å våkne med hodepine når jeg legger meg med hodepine...

Nå skal jeg bare få laget litt frokost og så skal jeg ut og hente pakken min fra Papirloftet! :) Masse kule papirer fra bl.a. Tres Jolie og Signature Suite og tilbehør som diescuts og overlays. Gleder meg! :)

Må forresten fortelle om min lille søte minstejente, Hanna, som er veldig opptatt av tall og alder for tiden. Hun drev og lekte ute og plutselig spøre hun meg; Mamma, er det 46 år du er? *dåner* Vel, jeg fikk nå rettet opp alderen min og hun lekte fornøyd videre en liten stund. Så pratet hun om hvor gammel pappa er, for det visste hun siden han hadde bursdag på mandag. Så tenkte hun seg om et lite øyeblikk, ser på meg og sier; Vare det 76 du var? *dobbeltdån* ;)

Vi har ingen store planer for dagen. Men med strålende solskinn blir jeg nok sittende ute i hagen i dag tenker jeg, så får jeg scrappe litt med de nye papirene mine i kveld i stedet.

Ønsker alle som titter innom en herlig helg! :)9 kommentarer:

_Kine sa...

*fnis* Jeg må si du holder deg veldig godt hvis du er 76 ;) Hehe. Ha en finfin helg!

Marit sa...

haha..76 åa...helt enig med kine om at du holder deg utrolig godt da :) ja..god historie. Vi hadde elever som tipper alder for noen år siden og da var endte jeg på på 19. Etter litt resonnering om at jeg hadde gått på gymnas og lærerskole og hadde jobbet en stund klarte jeg å strekke meg opp til en tippet alder på 24...Ikke verst det når jeg var 35 vel :)

ønsker deg supre vårdager i lier :)

Heidi sa...

*fnis*...76 år...vel da holder du deg godt Catrine...he, he...
Håper dere får en flott helg!!

Klem Heidi

Sylvi sa...

Jeg gleder meg også til du får pakke i posten fra Papirloftet!! Det er så spennende når du og de andre i DT legger ut bidrag :o)

Ahh! God ide med ost m.m og hyggelig selskap med alle de andre mammane i 2 klasse!! Det skaper godt samarbeid og trygghet i mange år fremover!

Nyt sola og vårdagene i hagen :o)

KLem

Nina sa...

Hihi, så søt Hanna er :o) Nydelige vårbilder du har tatt.

Ha en strålende helg!

Linn Kristin Stølan sa...

Hihi, ja de små får virkelig sagt det. Herlige vårbilder du har, og jeg gleder meg også til å se hva du lager av Papirloftet-tingene!!! Du er en stor inspirasjon med alt det flotte du lager! Ha en fortsatt fin helg.

Berit sa...

Alder ja... utrolig vanskelig å forstå noen ganger at jeg faktisk ikke er eldre enn bestemor... :)
ÅÅ - blåveis og hvitveiser... vi må nok vente litt lenger her vi bor. Men hestehoven har endelig kommet opp fra snøhaugene! Så våren er i anmarsj selv her noen hundre meter over havet ;)

Kose dere i morgen også - de har vel lovt fint vær da også!
KLEM

Anette S sa...

Ha ha ha! 76 er da ingen alder, Catrine *fnis* Søte bilder! Det er deilig med vår!! Kos deg med pakken din! Jeg er helt <3 i Tres Jolie!

ania sa...

*hahahahaha* *fnis*