søndag, mars 18, 2007

Vårrengjøring i bloggen


Jeg fikser og ordner litt i bloggen min, så om den en dag ser litt rar ut, håper jeg at jeg får raskt orden på det igjen.
Ellers er det full fart som vanlig om dagen. Jentene har sine aktiviteter som skal følges opp. I helga var det Ida som spilte håndballkamp i Sylling. Ellers har vi hatt en rolig helg, men storejentene har både overnattet borte og hatt overnattingsbesøk. Småjentene har kost seg masse ute i dag sammen med nabojenta.
Jeg scrapper så mye jeg kan og har tid til. Nå er jo Eggjakten på Minneriket i gang for fullt, og der blir det både scrappet og løst påskenøtter.
Men jeg har ikke så mange LO'er å vise frem for tiden, de fleste scrappes til Papirloftet/Siri og konkurranser, så i dag får det holde med et bilde av Hanna - flyvende ned fra armlenet på sofaen. :)
6 kommentarer:

ania sa...

Damn griselekker header!! Må stjele ideen littegranne kanskje *blush* er helt tom når det gjelder ideer til header selv :p Vårrengjøring er noe som ligger i lufta ja :p Nydelig bilde av Hanna og enda nydeligere LO inne hos PL! :)

Lene S sa...

Lekreste headeren jeg har sett på lenge! Du er flink :o) Herlig bilde også. Ha en fortsatt fin søndag :o)

Nina sa...

WOW! Den headeren var knallkul! Kos deg med videre vårrengjøring.

Kjersti sa...

grattis med ny look! Utrolig lekker altså ;)

Camilla sa...

Knallkul header du har fått deg. Skikkelig lekker var den!!! Kult bilde av Hanna som flyr ned fra sofaen *lol*

sykepleier/linn sa...

Stakk bare innom for å si at jeg misunner deg denne flotte bloggen. Den er så lekker og gjennomført og typisk elly (som du heter i mitt hode *knegger*). Liker stilen din på dine råflotte LOer, morsomt å se at du leker mer med forskjellige stiler. I LIKE! :D