søndag, mars 25, 2007


Denne layouten hadde jeg med i sist runde av påskeeggjakten på Minneriket. Elise (og Hanna) har fått overta Kajas gamle gameboy, og det er stas!
I dag har det vært nydelig vårvær! Jeg har tørket klær ute til og med. ;)
Jentene har vært masse ute og lekt med venninner i gata, og jeg har fått ryddet og organisert enda mer i hybelleiligheten. Nå begynner det å bli et visst system i allefall, visst bare Arve får gått gjennom alle sine ting en eller annen gang...
Ja, og så har jeg bakt skoleboller - med vaniljekrem, melis og kokos. Nam, nam! Jentene var iallefall fornøyde med kveldsmaten i dag. ;)
Det har blitt litt scrapping og. Jeg skulle lage en LO til påskeeggjakten, men rotet meg bort i bilder og endte med å scrappe en layout til The M Game i stedet. Og denne gangen passet jeg på at jeg fulgte oppgaven og. ;)

8 kommentarer:

Linda sa...

Nydelig den layouten. :-)

Måtte knise litt til posten under her. Ikke så lett å holde styr på alt allltid. Hehe.

Ønsker deg ei fin uke, catrine. :-)

_Kine sa...

Kjempeflott layout :) Bildet er så bra, hun ser bare såååå konsentrert ut! Det har vært nydelig her i dag også. Endelig vår :)

Helle sa...

Utrolig fin lo! De arkene er så lekre! Ha en fin uke!

Hege sa...

Nydelig LO!!! Vår er herlig, og det ser ut til at ånden har kommet over deg med ryddingen. Jeg bruker høsten til å overbevise alle om at; "jeg liker best å rydde på våren når det er lyst". Forrige dagen hørte jeg meg selv; "rydde gjør jeg når det er mørkt og trist vær". Jatta...

Ha en fin dag fortsatt!

Monica sa...

Kjempefin og gjennomført LO.
Kos deg med hybelrydding, tenker det er godt, jeg så jo at det var litt kaos der *fnis* ;)
Ha en strålende uke.
Klem fra meg

Kristin sa...

Skikkelig nydelig LO du har laget. Det er så fint med alle de swirlene, og ikke minst fargebruken din også!

Maria sa...

Hey!

Stikker innom for å lese litt i bloggen din. Jeg DIGGER headingen...har du tatt bildet selv? Du er så utrolig flink med kamera...blir litt småmisunnelig, hehe.

Ha en strålende dag og god påske!

Klem
Maria

ania sa...

Det er så deilig vær ute for tiden ja!! Herlig! Skoleboller...nå fikk jeg lyst til å bake jeg og...:) Kos deg resten av uka! :)