tirsdag, februar 27, 2007

Vinterferie og snø!
Denne uka har jentene vinterferie. Vi har ingen planer - men jammen flyr ikke dagene likevel.;)
Etter dagesvis med snø, er det endelig litt opphold og sol i dag! Så herlig! Da måtte vi jo ut i hagen og leke litt.
Ida og en venninne hoppet fra taket av en bod og ned i snøen. De hadde det kjempemoro!
Å stupe kråke i en bakke/brøytekant er og moro - men det er hardt å lande på ryggen på brøytet vei, det fikk Ida erfare. ;)Og småjentene prøvde akebrettet. Bildet her ble veldig utbrent i snøen, men siden Hanna og Elise ser ok ut synes jeg det ble litt kult likevel. ;)

Og til slutt et bilde av Elise som er blitt ganske tannløs. En av tennene var plutselig borte i uka som gikk. Elise aner ikke når hun mistet den, og ble bekymret for at ikke tannfeen skulle komme med penger i glasset med vann vi satte frem om kvelden. *hihi* Heldigvis skjønte den det. ;)Ja, og så venter jeg på superduper pakke fra Siri (Papirloftet). Nye Urban Lily, Hambly screen prints, Sassafras Lass, Rouge de garance, BAM POP stempler og litt Basic Grey. Håper snart samlepakkene med de nye Basic Greypapirene kommer og! *love*

4 kommentarer:

Nina sa...

Så deilig med vinterferie :o) Herlige snøbilder du har tatt :o) Fortsatt god vinterferie til deg og jentene!

Lene S sa...

Ja takk! Bare send den pakken videre til meg du! LOL Nydelig layout og herlige snøbilder! God ferie til jentene :o)

ania sa...

Lol, herlige bilder!! Særlig seriebildene i begynnelsen - hehe..stakkars Ida - håper det ikke ble et for hardt møte :P Og så kjekt at tannfeen kom allikevel da ;)

_Kine sa...

Jeg skulle ønske jeg var like glad i snø som jentene dine ser ut til å være ;) Her er det skikkelig slapseføre om dagen, ikke fullt så stas. Kos dere i resten av ferien.

Nydelige layouter fra deg i Papirloftets galleri, forresten :) Digger det du har fått til med Bam Pop, og vinterlayouten din var bare nydelig!!