søndag, februar 11, 2007

Herlig søndag!


I dag har det vært en fin dag. Først fikk jeg ryddet og vasket hele huset og så måtte vi jo ut i det nydelige vinterværet. Kaldt var det, men det enset ikke småjentene der de akte og baset i snøen! ;)

Her er litt bilder av to glade og tøysete småjenter! ;)
---------------------------------------------------------------------------

Og sjekk scrappeplassen min. Fredag var jeg en svipptur på Ikea og kjøpte meg hylle og flere oppbevaringsbokser, og nå er det virkelig orden der! (Alt det jeg har gjemt bort i en kommode fordi jeg ikke bruker det, prater vi ikke om altså... )

Det gjenstår bare å se hvor lenge det ser like bra ut... *hehe*


Det jeg trenger nå er smart arkoppbevaring, for det ble jo håpløst med de arkivboksene når jeg tok ut mappene for å få dem inn i hylla. Det endte med at mange av papirene mine havnet i Mimi'en. Og så trenger jeg smart oppbevaring til bilder jeg har fremkalt... Vel, jeg er iallefall på vei til en viss orden.

Nå gjenstår bare å innvie plassen min igjen. Helga har det vært full fart hele dagene, så på kvelden har jeg bare sløvet foran TV og pc... Lørdag var vi på kino og så den nye Olsenbandenfilmen! Jentene storkoste seg, både de yngste og de eldste - filmen kan absolutt anbefales alle med barn i rette alder.

13 kommentarer:

Heidi sa...

WOW...så ryddig scrappeplass Catrine!!!!
Og herlige vinterbilder av små jentene..digget det der hun har luen ned over øynene!!

ania sa...

For noen herlige bilder!! :D Og du har fått deg en kjempefin krok, ja! Anbefaler deg å sjekke ut muji til arkene - som fåes hos Åhlens :D

Ellen sa...

Åå så ryddig og lekkert du har det!! Jeg er bare NØDT til å ta et skikkelig ryddesjau på plassen min, jeg også, for der er det kaotisk, for å si det mildt! Har mye mer lyst til å scrappe enn å rydde, men men...
Herlige snøblilder også!:o)

Jorunn sa...

Takk for titten i bloggen din, jeg har kost meg her! Snøbildene fra helgen var kjempekoselige :D

Jeg kan også anbefale Muji arkivbokser fra Åhlens til papiroppbevaring, jeg lagde en tråd en gang på Minneriket om dem. Du finner den sikkert om du søker litt!

Aashild sa...

Jeg må bare inn og legge igjen litt aplaus og måpende beundring! Du lager så utrolig mye flott! Tusen takk for både titten og inspirasjonen!

Ha ei fin uke :)

Rita sa...

Høres ut som om du har hattt en delig helg. Herlige bilder av jentene dine i snøen :)
Den scrappeplassen skulle jeg gjerne hatt. For en orden! :) Her råder det fult kaos om dagen, så jeg lurer på om jeg skal la meg inspirerer og få ryddet litt.

Lene S sa...

Så flott vinterbilder! Regner med at vi kan glede oss til å se de scrappa? :o) Og så misunner jeg deg scrappeplassen din...ryddig og pent ;o)
ha en fin dag!

Monica sa...

Wow! For en flott scrappeplass, den expediten er så smart altså!
Herlige bilder av småjentene, gleder meg til å se de scrappet ;)
Håper vi sees til helgen.
Klem

Kirsten sa...

Så flott det ble med expediten :D
Og flotte vinterbilder, moro når de leker og koser seg i snøen :D

Helle sa...

Nydelige vinterbilder! Og så fin scrappeplass du har! Jeg tror ikke jeg skal ta bilder av mitt rotehjørne før jeg har ryddet skikkelig... hehe.

Ha en finfin mandag!

Nina sa...

Så herlige vinterbilder :-) Og jammen var det ryddig og fint på scrappeplassen din nå altså - trur jeg skal utfordre deg til å legge ut ukentlige bilder *fnis*

Lene sa...

Så utrolig flotte vinterbilder!
Det i midten var virkelig bra!

Veldig fin og ryddig scrappeplass også, det er liksom sånn jeg gjerne vil ha det, men ikke klarer i mer enn fem minutter av gangen *lol*

Kathrine sa...

Nydelige bilder og for en deilig scrappeplass!