torsdag, februar 08, 2007

DW 2007

Jeg var jo så heldig å få denne kule kalenderen i gave fra Papirloftet til jul! Den er veldig flott, med mange fine tips som iallefall ikke jeg har tenkt over sånn til vanlig.

Nå har minneriket startet en utfordringstråd hvor man skal lage en LO inspirert av en av utfordringene hver uke. Kjempemoro synes jeg!


Denne uken var et av tipsene å klippe ut en tittel i filt. Her er min løsning på den. Jeg synes det passet fint med filt på denne som handler om Hannas lille venn, CearBearbamsen. Hun fikk den til bursdagen sin, og den er så søt! Den ler og fniser når man trykker den på magen. ;)

Ellers fikk jeg BAMPOP! arkene mine fra Siri i går. De er jo bare superkule. Sjekk her!

Jeg måtte bare teste dem, og laget en kjapp layout i går kveld. Etterpå ble jeg sittende til langt på natt og redigere bilder, og nå har jeg en ide til enda en LO. ;)

Vi har forresten masse snø nå. Det snødde i hele går og det bare fortsetter... Siden gradestokken viser oppmot -10 er den jo fin og lett, men jeg synes det holder nå. *hehe*

Jeg tror jeg må ta med jentene ut og base i snøen en dag og knipse masse bilder!

4 kommentarer:

ania sa...

Synes filtbruken her var helt perfekt! Og så skjønn LO'en ble med blush :) Å ta en grovsjau med bilder i snøen en dag høres ikke så dumt ut :P

banglamarie sa...

Flott layout og filt passer så bra til siden og temaet!! :)

Ellen sa...

Kjempekoselig LO med filtbokstaver!! Har bestilt meg kalenderen, jeg også - og venter utålmodig. Ikke for det, jeg har nok å henge fingrene i, sånn scrappemessig...
Ha ei god helg da - og kos dere med all snøen!:o)

Lene S sa...

Filt er moro! :o) Og tusen takk for at du deler med deg av arbeidene dine...så mange og flotte layouter nedover her! Imponert!

:o)