fredag, desember 29, 2006

Våre juledager

En liten oppdatering og noen bilder fra vår julefeiring.
Sikkert mest interessant for familien, men dog... ;)
Vi feiret jo juleaften alene og det var faktisk en ok opplevelse. Ikke noe stress og mas - vi bare slappet av koste oss - både med mat og pakker! Jentene fikk masse flott og var storfornøyde alle fire!


1.juledag ble og tilbragt hjemme. Ungene hadde nok å gjøre med å leke med alt det nye. 2. juledag var vi hos svigers og spiste deilig middag!

Nå i romjulsdagene er Arve på jobb mens vi koser oss hjemme. I går var vi på lunsj hos en venninne og i dag hadde vi besøk. Og begge dagene har vi vært nede på skøytebanen ved skolen og.

Det har gått tregt med scrappingen... En aldri så liten sperre tror jeg - men i dag er jeg heldigvis i gang igjen. :)
På scrappebordet ligger den en nesten ferdig LO som bare mangler tekst og litt pynt. Håper jeg får fikset det i løpet av kvelden. Har tenkt å henge meg på skissekonkurransen på Minneriket og, så jeg får se gjennom bildene mine i kveld.

4 kommentarer:

Camilla Engelstad sa...

Så masse fint jentene dine har fått til jul. Her var det også maaasse pakker på juleaften til en liten frøken.

Ville bare innom å hilse på og ønske deg en fortsatt fin romjul og et riktig GODT NYTTÅR!

Hege sa...

Så flotte gaver da. Ser ut til at småfrøknene var fornøyde. Amazing Amanda fallt vel i smake...? Var årets gave her i huset, selv om Melina synes hun egentlig maser fælt. Godt nytt år Cathrine!

Linda sa...

Fornøyde unger ja! :-)

Ønsker deg et riktig godt nyttår, Catrine! :-)

_Kine sa...

Ser ut som jentene var fornøyde! Vi hadde et hav av pakker her også, enda vi bare var voksne. Alle sammen hadde vel vært snille, tenker jeg ;)

Riktig godt nytt år!